Detaildilna
nový člen
- 4
Jestli můžu teda. Tak dělám detailing několik let, naaplikujeme ročně cca 80 keramik a cca 30 celopolepů do ppf. Víc a víc nová auta. I nová auta jsou zpravidla plná kontaminantů. Nejvíc polétavé rzi, auta jedou na vlaku, na kamionu, stojí bůhví kde a buhví jak dlouho. Asfalt téměř nehrozí. Pak jsou to ruzný pryskyřice, tečky ze stromů a já nevim co všechno. Spolupracuji s několika autosalony, a to co kolikrát předají ( auto, co stálo někde pul roku na šterku pod stromama ) je šílený... Jako dukaz muzu poslat videa, fotky kde mám i stavy tachometrů.@M3grey .Tak je to můj názor, nepracuju v Mazdě, myslím že prach tam je, ale ne brzdový nebo jiný. Je to na každém jak bude přistupovat k péči o auto, čím bude mýt a voskovat. Kolega chtěl znát zkušenosti co kdo používá a pak je to na něm co si z toho vybere. Kdo chce ať pravidelně dekontaminuje, já na to mám svůj názor.
A pokud teda dekontaminace tak i prejet clayem, ale tohle bych možná nechal na někom kdo už to dělal.Nebo si nechat udělat ochranu karoserie od profíka, třeba @Natural .
Jsem tu sice nový, nicméně Mazd jsem měl nespočet A rozhodně tu nejsem kvuli reklamě. Ale kdyby kdokoliv chtěl něco poradit, případně ošetřit atd, tak mi klidně napiště. Jakkoliv vím, že od toho je tu hlavně Doris, samozřejmě a já se do toho plést nechci. Ale ze zkušenosti, nikdo nemá patent na rozum a o některých vecech je minimálně zajímavý diskutovat.