• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kódování As-Built u Skyactive

Ne, u mě se na displeji nic neukáže. Prolezl jsem celý nastavení a nikde nic.

Nesklopí, mám teda auto první den, ale nešlo mi, ani když podržím zamykání. Jen manuálně přes kolečko na dveřích.

A nemáš takhle náhodou BM? Tam to tuším takhle bylo. V BN je kolebka na panelu dveří včetně polohy auto zamykání zrcátek.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Ano mám BM. Omlouvám se, přepsal jsem se..

Každopádně u Passata jsem měl taky jen kolébku a šlo to dokódovat.

Poslední úprava:
Tak to vysvětluje obojí a bohužel to tady u Japonce nejde. Leda přes krabičku z Číny, kterou připojíš pod tapec ale je to riziko takový shit tam dávat.
Koncern obecně má nejširší možnosti něco kodovat.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Já u GL neměl zadní kameru a ten piktogram se senzorama se pri zařazení zpátečky nebo při detekci u čumáku objevil, pokud ti to auto neukazuje, asi tuto moznost nepodporuje, na BM nevím co půjde dokódovat, asi toho moc nebude

Dneska jsme zkoušeli u @HonzaPodry BN nakódovat jen samotný HBC, FSC Gen 2 bez problémů, ale IC to odmítne, jak v konfiguraci
720-04-19 B0 b7b6b5b4 0011, tak i 1000. Takže to asi půjde jen dohromady s LDWS a/nebo LAS, jako má @M3grey ...

Poslední úprava:
Taky jsem zkoušel na GL a nešlo to, musel jsem dát varintu s LDWS a k němu vše potřebný zapnout, v menu auta jde pak ta funkce vypnout, takže není striktně vynucená

Dneska jsme zkoušeli u @HonzaPodry BN nakódovat jen samotný HBC, FSC Gen 2 bez problémů, ale IC to odmítne, jak v konfiguraci
720-04-19 B0 b7b6b5b4 0011, tak i 1000. Takže to asi půjde jen dohromady s LDWS a/nebo LAS, jako má @M3grey ...
Možná to je tím, že u M3 BN byla HBC pouze ve výbavě Revolution Top, která vždy zároveň měla i LDWS/LAS. Takže jsem to dokódovával také rovnou dohromady.

Back