99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rotiform R113 též nemají EU homologaci, takže s tím na STK ani nebyl 😂.Asi ne na každý STK, je ET problém, tohle vedle mě dneska stálo.....😃Zobrazit přílohu 52581Zobrazit přílohu 52582Zobrazit přílohu 52583
A kde sehnat ty kola z RX8? Ty se jako nové asi už těžko seženou. Nehledě na jejich ET a použití pro M3. Každopádně ty jsou ale třeba hezká. Ta by se mi líbila. Tuším že stejná měla i MPS. Označení těch kol někdo znáte?
Mít 5x114,3 bral bych hnedka 👍Orig. Mazda 5x114 18" - Top - Plzeň
Hliníkové disky Originální Mazda Rozteč: 5x114,3 Šířka: 7,5j Velikost: 18 ET: 52,5 Středový otvor: 67,1mm Barva: černá lesk Kola jsou po kompletní…www.sbazar.cz
5x100 (rozteč/náboj z Toyota Prius) 👎 a 17" max. S většíma kolama už to vypadá divně a na těch 100kW ultimátního výkonu by stačili i 15"@Max6 5x100 na lexíkovi, nebo ještě jinak?
Bych se toho nebál, ty kola musí mít víc nastáno než neježděno, když musí majitelé RX stále měnit motory 😂.ET 52,5 a 7,5 šíře.. bude to sedět na M3? Vypadají velmi dobře ačkoli bych více uvítal matný nástřik..Jen mám obavy abych nekoupil nějaké vyvařovane mrchy po repasu co se začnou loupat a navíc nepůjdou vyvážitVypadají fakt hezky ale těžko soudit co mají za sebou..
Samsung S22 256GB Tapatalk
Aha? To je vlastně pravda. Typový list vlastně těžko seženu takže vlastně a jednodušše i tyto kola jsou zřejmě pasé..Bych se toho nebál, ty kola musí mít víc nastáno než neježděno, když musí majitelé RX stále měnit motory.
Btw. kde vezmeš typový list na originál kola Mazda?
Tohle by mě docela zajímalo, jak by to řešili, když už by to bylo v tom techničáku zapsané. Myslím, že to už je za hranicí toho, co je v této republice reálně dořešitelnéPrijde mi to jak koupene vysvedceni ze stredni skoly - taky to vsude uznavaji, dokud do toho nezacne nekdo stourat.
Tohle by mě docela zajímalo, jak by to řešili, když už by to bylo v tom techničáku zapsané. Myslím, že to už je za hranicí toho, co je v této republice reálně dořešitelné![]()
No to je právě ono. Pokud na autě budu mít kola jak tenhle Jeep, tak v případě nějakýho velkýho průs... to bude určitě někdo zkoumat jak se to mohlo dostat do TP.Z mýho pohledu nic. Ale v případě nějaké např. nehody, kdy vyjádří soudní znalec nějakou pochybnost, začne se to vyšetřovat...
![]()
Takze kdyz ti ourada zapise kradene auto, tak uz o nej nikdy neprijdes?A co víc řešit, pokud úřada zkontroluje papíry a zapíše ti je, tak máš hotovo i kdyby byli falešný.
Jablka a hrušky…Takze kdyz ti ourada zapise kradene auto, tak uz o nej nikdy neprijdes?