99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 377
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rotiform R113 též nemají EU homologaci, takže s tím na STK ani nebyl .Asi ne na každý STK, je ET problém, tohle vedle mě dneska stálo.....Zobrazit přílohu 52581Zobrazit přílohu 52582Zobrazit přílohu 52583
A kde sehnat ty kola z RX8? Ty se jako nové asi už těžko seženou. Nehledě na jejich ET a použití pro M3. Každopádně ty jsou ale třeba hezká. Ta by se mi líbila. Tuším že stejná měla i MPS. Označení těch kol někdo znáte?
Mít 5x114,3 bral bych hnedkaOrig. Mazda 5x114 18" - Top - Plzeň
Hliníkové disky Originální Mazda Rozteč: 5x114,3 Šířka: 7,5j Velikost: 18 ET: 52,5 Středový otvor: 67,1mm Barva: černá lesk Kola jsou po kompletní…www.sbazar.cz
5x100 (rozteč/náboj z Toyota Prius) a 17" max. S většíma kolama už to vypadá divně a na těch 100kW ultimátního výkonu by stačili i 15"@Max6 5x100 na lexíkovi, nebo ještě jinak?
Bych se toho nebál, ty kola musí mít víc nastáno než neježděno, když musí majitelé RX stále měnit motory .ET 52,5 a 7,5 šíře.. bude to sedět na M3? Vypadají velmi dobře ačkoli bych více uvítal matný nástřik..Jen mám obavy abych nekoupil nějaké vyvařovane mrchy po repasu co se začnou loupat a navíc nepůjdou vyvážit Vypadají fakt hezky ale těžko soudit co mají za sebou..
Samsung S22 256GB Tapatalk
Aha? To je vlastně pravda. Typový list vlastně těžko seženu takže vlastně a jednodušše i tyto kola jsou zřejmě pasé..Bych se toho nebál, ty kola musí mít víc nastáno než neježděno, když musí majitelé RX stále měnit motory .
Btw. kde vezmeš typový list na originál kola Mazda?
Tohle by mě docela zajímalo, jak by to řešili, když už by to bylo v tom techničáku zapsané. Myslím, že to už je za hranicí toho, co je v této republice reálně dořešitelnéPrijde mi to jak koupene vysvedceni ze stredni skoly - taky to vsude uznavaji, dokud do toho nezacne nekdo stourat.
Tohle by mě docela zajímalo, jak by to řešili, když už by to bylo v tom techničáku zapsané. Myslím, že to už je za hranicí toho, co je v této republice reálně dořešitelné
No to je právě ono. Pokud na autě budu mít kola jak tenhle Jeep, tak v případě nějakýho velkýho průs... to bude určitě někdo zkoumat jak se to mohlo dostat do TP.Z mýho pohledu nic. Ale v případě nějaké např. nehody, kdy vyjádří soudní znalec nějakou pochybnost, začne se to vyšetřovat...
Takze kdyz ti ourada zapise kradene auto, tak uz o nej nikdy neprijdes?A co víc řešit, pokud úřada zkontroluje papíry a zapíše ti je, tak máš hotovo i kdyby byli falešný.
Jablka a hrušky…Takze kdyz ti ourada zapise kradene auto, tak uz o nej nikdy neprijdes?