Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Řeš to co nejdříve. Na podvozkové díly je záruka jen " pár dní ".
Caf neboj sa, mas garanciu 3 roky tak ti to vymenia hocikde v mazde. Aj mne vymenili bez problemov a to som z uk prisiel na slovensko. To sa my stalo ked malo auto 2 roky.Si děláš srandu! Neřeknu, kdybych měl auto rok a najeto 20 tis km. Ale tohle při tak malém nájezdu by neměl být problém,ne?
Caf neboj sa, mas garanciu 3 roky tak ti to vymenia hocikde v mazde. Aj mne vymenili bez problemov a to som z uk prisiel na slovensko. To sa my stalo ked malo auto 2 roky.
Co tě štve dalšího?Tak jestli mi reklamaci neuznají,obratem auto dávám do AAA . Nechci Mazdu ani vidět. Štve mě už od začátku. Zlatý koncern....
Importer mazdy je ten, kdo diktuje podminky za kterych se reklamace uzna ci ne. Autoservis / dealer je pouze prostrednik. Zavadu kterou ti uznaji ihned je pouze takova, ktera se opakuje casto na vice autech a maji povoleno ihned opravit u kazdeho vozu kde se projevi.Takze musia mu to vymenit,ak nie tak sa moze stazovat na importera mazdy.
Vse co se ti nelibi reklamuj jak casto to jen pujde, stejny popis, stejne zavady. Pokud mas auto koupeno na rodne cislo muzes pri 4 uznane reklamaci toho sameho odstoupit od kupni smlouvy.MildaMPS: Vrže interiér. Některé části se mi podařilo vytlumit,ale stále někde něco klepe,vrže,lupe..
Naprosto katastrofální řazení. Dvojka a pětka poměrně dost zadrhávají a zpátečku musím dávat na 2x. Prý si vše ještě sedá,vyjádření prodejce.
Vibrace a klepání/lupání podvozku. Na 18" kolech jsou vibrace cítit více,na 16" méně. Ale pořád jsou. Několikrát vyvážený kola,bezúspěšně.(možná je příčina v tom vyteklém tlumiči.)
Párkrát za měsíc se mi rozsvítí kontrola tlaku v pneumatikách. Stačí reset a chvíli je pokoj. Tlak v pneu OK . (že by opět na tom nesl vinu tlumič? )
Podprůměrná ochrana proti korozi ( např zadni sedačky)a málo odolný lak.
Vse co se ti nelibi reklamuj jak casto to jen pujde, stejny popis, stejne zavady, papirova dokumentace nahlasene zavady. Pokud mas auto koupeno na rodne cislo muzes pri 4 uznane reklamaci toho sameho odstoupit od kupni smlouvy.MildaMPS: Vrže interiér. Některé části se mi podařilo vytlumit,ale stále někde něco klepe,vrže,lupe..
Naprosto katastrofální řazení. Dvojka a pětka poměrně dost zadrhávají a zpátečku musím dávat na 2x. Prý si vše ještě sedá,vyjádření prodejce.
Vibrace a klepání/lupání podvozku. Na 18" kolech jsou vibrace cítit více,na 16" méně. Ale pořád jsou. Několikrát vyvážený kola,bezúspěšně.(možná je příčina v tom vyteklém tlumiči.)
Párkrát za měsíc se mi rozsvítí kontrola tlaku v pneumatikách. Stačí reset a chvíli je pokoj. Tlak v pneu OK . (že by opět na tom nesl vinu tlumič? )
Podprůměrná ochrana proti korozi ( např zadni sedačky)a málo odolný lak.
Možná kondenzát z klimatizace.Zdravím, dneska po návratu z asi 100 km cesty koukám, že pod M3 se tvoří malá loužička.Kapalo to někde mezi motorovým prostorem a kabinou, podařilo se mi trochu chytit do plastové krabičky od masa. Vypadá to jako obyčejná voda bez barvy a zápachu, myslel jsem jestli to není náplň z ostřikovače steklá ze skla nějakým odtokovým kanálem. Tu náplň mám ale žlutou a dost smrdí saponátem, takže ta to asi nebude. Netušíte někdo co by to mohlo být , klima zatím maká tak z ní to snad není. Chladící kapalina to taky není, protože to bylo dost studený. Za měsíc jdu na první garančku, tak snad tam zjistí z čeho to teče.....