Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A poklepal si prstami na to strieborne \_/ na spodnom strednom ramene volantu ?Dneska jsem byl v autosalonu a prohlednul jsem si facelifovanou trojku (i sestku). U me teda prevazuje pozitivni postoj. At uz exterierove, tak i interierove. Ale jasne, je to vec nazoru.
Interierove je to sladene jako aktualni sestka, vlastne to uplne vypada jako zmensena sestka mimo pristrojoveho stitu, ten je klasicky trojkovy. Ale ten volant ... hrozne se mi libi ten novy volant, co maji nove trojky a sestky (navic vyhrivany). Myslim, ze puvodne je z MX-5. Buu, ja chci takyyy ....
Jasně, máš všechna označení v názvu fóra...Mimochodem, chapu to spravne, ze ten soucasny faceliftovany model trojky 2017 se jiz neznaci BM, ale BN? Mam pocit, jestli dokonce i GJ to ted pro 2017 nema jinak.
No jo, ja vim. Ale prislo mi, ze posledni leta mela jedna generace jedno oznaceni bez ohledu na facelift apod., nebo? A najednou maji facelifty modeloveho roku 2017 nove znaceni. A to u GJ jde fakticky jen o drobnosti - facelift faceliftu.Jasně, máš všechna označení v názvu fóra...
Mas v tom akysi mix.Diky nahraju a poslu tady . Je pravda ze tankuju 95 na shell ale to same i auta co jsme tam zkouseli tak uvidime co udela ta lepsi nafta . Diky za tipy