- 1 900
S tím displejem v BP to není tak divoké jak popisuješ.To decentní šustění se dá celkem lehce odstranit a nevím kde jsi přišel na ten "světlemodrý rámeček"?Jediné co je trochu vidět při jasném slunečním světle je obrys otvoru displeje,ale zrovna tak je vidět i odraz krytu reproduktoru a v podstatě všeho co je na palubce.Když se na to člověk vyloženě nezaměří,tak si toho nevšimne.Ale to se odráží u všech aut včetně toho tvého.Vizuálně je displej v BP úplně někde jinde,je decentní netahá oči a více méně ho člověk ani nevnímá.A u té bezporuchovost i u BM/BN bych trochu pochybola, myslím že zrovna Katka nějaký problém řešila(nějaké špatné otvírání).Měl jsem možnost vyzkoušet oba.Oba jsou super,ale za mě o chlup lepší v BP.Je to asi stejně jedno, když to funguje jak má,tak je to cajk.Jsou lidí kteří to nechtějí a přemýšlí jak to zacpat,aby jim to nesvítilo na okno.Já jsem s ním nadmíru spokojený.Hoši. Buďte za něj rádi. Pokud dobře čtu, tak dražší a lepší varianta přímého promítání na čelní sklo u BP často trpí pazvuky a uživatelé hledají návod jak rozebrat a vyřešit. Nehledě že kolem je světle modrý rámeček co se týče toho co vidíte na čelním skle a nevypadá to hezky (2019). Kdežto tady ta levná varianta nikde ve světě nezlobí a ani nevydává pazvuky. Prostě dělá co má a dělá to tiše a spolehlivě. Něco jako vysouvací infotaiment Audi. Ale je fakt, že do toho téměř nekoukám až na časy, kdy jsem v něm sledoval pokyny mazda navigace nebo to vnímal jako žhavou novinku.
Samsung S22 256GB Tapatalk