- 763
Nic zásadního tam není. Jen vyměnit olej, popřípadě filtry a zkouknout brzdy a pneu.Zdar lidi, najdu někde servisní plán (jaké provést předepsané úkony) pro BN G165 při 90.000 km (5,5 roku stáří). Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nic zásadního tam není. Jen vyměnit olej, popřípadě filtry a zkouknout brzdy a pneu.Zdar lidi, najdu někde servisní plán (jaké provést předepsané úkony) pro BN G165 při 90.000 km (5,5 roku stáří). Díky
Ty kraso, tak tam bych to nehledal. Diky!Návod k obsluze -> Kapitola 6 -> Plánovaná údržba
Vzhledem k věku baterie, ta má na to už nárok uvidíš, jestli se ti to bude ta hláška ukazovat častěji.. Mě ji na autě museli dělat už v roce 2022.. Taky tam byla původní, z roku 2014Dnes som sa tieź zadíval do hlášky ktorá tu už bola x krát spomínaná. Po týždenom odstavení v garáži +9 c Mazda pekne naštartovala a a potom som spravil 300 m a odstavil a čakal na maželku z napojeným mobilu na nabíjanie a svietiacom infotaimente kde som si robil poriadok v navigácii asi 15 min. Batéria je pôvodná r.2014. Potom som naštartoval zase úplne normálne a vyskočili na mňa tieto hlášky.
Po odjazdení 70 km som si myslel že už bude hláška zmazaná keď baterka dostal šťávu ale omyl stále tam svietila. Už my šrotovalo v hlave že batériu budem musieieť vymeniť za novú alebo napojiť po príchode na nabíjačku.Ale zázrak sa stal a po štvrtom naštartovaní hláška zmizla. Asi už batéria končí ale aspoň ma neznervozňujú tie hlášky.
Zobrazit přílohu 49052 Zobrazit přílohu 49053
Já už 5let.A to si pořád myslím jak mám nové auto.Vzhledem k věku baterie, ta má na to už nárok uvidíš, jestli se ti to bude ta hláška ukazovat častěji.. Mě ji na autě museli dělat už v roce 2022.. Taky tam byla původní, z roku 2014
Kdyz to teď píšu, tak si uvědomuji, že moje BM letos v září oslaví 10 let a to jsem si nedávno ještě říkala, jak mám mladé auto.. No prdlajs
Dělám to podobněNo kdyz jsme u toho nabíjení AKU - ted pres zimu na to AGMko pripojim tak co 14 dni nabijecku (Ctek), kdyz uz stojim v garazi a vedle mam zasuvku. Neni to nic proti nicemu, ne (to castejsi nabijeni)?
Je to absolútne najlepší spôsob ako udržiavať batériou v kondícii. Tieto automatické nabíjačky simulujú nabíjanie jazdou a vybíjanie pri odstávke. Nabíjam tak motorku a nechávam to aj mesiac stále napojené. Auto som tak tak isto napojil počas korony kedy som nejazdil skoro mesiac.No kdyz jsme u toho nabíjení AKU - ted pres zimu na to AGMko pripojim tak co 14 dni nabijecku (Ctek), kdyz uz stojim v garazi a vedle mam zasuvku. Neni to nic proti nicemu, ne (to castejsi nabijeni)?
Dělal jsem kolem 100k klasiku olej a filtry, ale přidal jsem k tomu převodový olej, napínací kladku klínových řemenů a řemeny, svíčky. A teď nedávno jsem dělal i novou baterku po tom co mi vyskočila ta klasická hláška, nechtěl jsem riskovat že mi to teď v zimě někde nechytne.Ty kraso, tak tam bych to nehledal. Diky!
Mě svítily xenony dobře do doby, než jsem auto snížila teď mi svítí světla trochu víc dolů a budu muset nechat seříditTyjo s těmi xenony jste mě překvapili, mi se zdá že to svítí jak šílené, ale možná proto že jsem zvyklý ze stareho BK kde jsem si ani nebyl jistý že mám rozsviceno jak málo to svítilo.
Jde vlastně nahradit jednoduše xenony ledkama?
Ale 70% aut je SUV nebo dodávka.Mě svítí do ksichtu skoro všichni,ať jedu v trojce,nebo MX.Tam je to ještě horší.Hold je to nízký.No nevím. Ale za mě jsou mnohem větší problém staré šunky tipů Fabia první generace co vozi žárovky +100% apod. Ono to svítí stále naprd ze strany řidiče ale my ostatní vidíme též prd díky osvíceným zrcatkum. Takové krumply nechce pustit ani naše kamera v práci do parking house, kde jí to nepřirozeně osviti a ona nerozpozna SPZ. To je za mě hlavně průser. Nové led mě nevadí pokud to není suv či dodávka v úrovni oči.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Mě taky svítí do ksichtu všichni i taková debilní trojkova ochcavka.. Ty jejich ledky mě oslepují neustáleAle 70% aut je SUV nebo dodávka.Mě svítí do ksichtu skoro všichni,ať jedu v trojce,nebo MX.Tam je to ještě horší.Hold je to nízký.