- 1 901
Naprostá pravda. HB je pro darebáky jako jsem já,sedan je usedlejší.Na mě zas HB působil víc sportovnějším dojmem ale já všeobecně mám raději hatche
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Naprostá pravda. HB je pro darebáky jako jsem já,sedan je usedlejší.Na mě zas HB působil víc sportovnějším dojmem ale já všeobecně mám raději hatche
Čus, můžeš zkusit sssCat Sprejový odpuzovač, vysledovat, kudy tam lezou a někam tam hodit na ele. pásky tohle a budeš mít klid. Akorát samozřejmě bacha, ať to při jízdě nesnímá pohyb, to by furt prskaloJinak hoši. Co děláte když vám do motoru lezou pitomé kočky? Tady na sídlišti jich se potuluje dost a párkrát byli stopy na baterce a srst na té dece. Ona právě M3 je vcelku dobře zakrytovana ale ty mrchy se tam umí protáhnout zřejmě od poloos. Nejlepší by bylo tam něco dodatečně namontovat a ten prostor u baterky zúžit natolik že už to nedá. Jeden čas se tu taky hodně chvalila jistá el. věcička ale nemohu to najít..
Samsung S22 256GB Tapatalk
Jj, je to tak. Jsem odjakživa ulítlý na sedany...a sehnat ho mi dalo taky pěknou práci. Ale o tom to je - tisíc lidí, tisíc chutíÁno obe majú svoju cielovku
Ale je fakt že keď som ja hľadal tak to bolo tak 1 sedan na 5 HB na inzerátoch tak asi tie Hb lákajú viacerých. Takže som vôbec rad že som zohnal a v jeden okamih som bol v stave že som mal pozrete a odskúšané všetky predávané Sedany v štáte
Ten jiný odstín u Soul red na nárazníku oproti zbytku auta je kvůli tomu, že nárazníky mají černý základ , a zbytek auta má bílý základ ..U farby soul red sa mi zdá aj na nových autách, že napr nárazníky (=plast) majú iný odtieň ako zbytok auta Ale možno len zle vidím
Pred časom som rozprával s technikom zo servisu Mazdy... Spomínal, že boli na nejakom kurze a vraj tam mali aktivitu, kde striekali kapotu práve farbou "soul red". "Vraj" každý z nich nastriekal trochu iný odtieň...
Mazďácka červená je NÁDHERNÁ farba, ale väčšina ľudí zrejme pri kúpe nevie, že je to najslabšia farba od Mazdy. Čítal som to nespočetne krát. A práve preto by som si radšej kúpil inú farbu - hoci aj "titanium grey" .
Na novej Mazda 3 BP sedan sa mi najviac páči napr "Platinum Quartz"
V každom prípade, ak je auto poistené, alebo servisný úkon ide z PZP vinníka , tak by som to neriešil a dal auto do autorizovaného servisu. Mne pred časom sused "oškrel" auto a stálo to cca 1300€.
Iný sused mi potom zaparkoval pri aute tak, že sa oprel o môj zadný nárazník (z bočnej strany)... A ja že "pán sused, nejako divne parkujete"... Tak sa posunul a hovorí - je tam škrabenček - skočím do farby laky a kúpil nejakú plechovku (nejakej bielej farby na bielu perleť? )... Tak som ho zastavil ... Nakoniec sa to dalo rozleštiť (ako neraz predtým)
Pre ľudí ako je spomínaný sused je auto poslednou vecou na svete - "sluha", ktorý nemá nárok na nič viac. A najhoršie je, že tak sa správajú aj k autám ľudí okolo.
To som si myslel... Otázka je, prečo to tak v Hirošime vymysleli, keď si to všimne aj oko amatéra? Oko "estéta" to ale môže pohoršiťTen jiný odstín u Soul red na nárazníku oproti zbytku auta je kvůli tomu, že nárazníky mají černý základ , a zbytek auta má bílý základ ..
Lakyra mi kdysi tvrdil, ze plast (naraznik) ma odlisny el. naboj nez kov (kastle), coz muze zpusobovat lehce jinou strukturu nastriku a tedy vzhledu. Mne to smysl dava.Ten jiný odstín u Soul red na nárazníku oproti zbytku auta je kvůli tomu, že nárazníky mají černý základ , a zbytek auta má bílý základ ..
To co Ti tvrdil lakýra jsme si ověřili v práci. Ze zoufalsví jsme přidělali zadní nárazník na auto a rozstříkli metalízu přes spáru z nárazníku do blatníku, podklad stejný odstín. Pak demontáž a čirý lak. Stejně tam byl rozdíl v odstínu, i když minimální. Lakýrničina je věda. Co lakýra to jiný odstín, i když jsme si jen předávali stříkací pistoli z ruky do ruky, vyzkoušeno vícekrát.Lakyra mi kdysi tvrdil, ze plast (naraznik) ma odlisny el. naboj nez kov (kastle), coz muze zpusobovat lehce jinou strukturu nastriku a tedy vzhledu. Mne to smysl dava.
V tomto ohledu je Soul red jeste pecka. To u Machine grey to je daleko horsi.