99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 380
Včera jsem viděl na parkovišti nějakou Mazdu SUV v zelené khaki barvě, asi přijela z Ukrajiny......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podobná "khaki" farba (presnejšie Zircon sand) sa dáva tuším aj na MX5... A vyzerá to podľa mňa na MX5 hrozne - to už radšej červenú, alebo akúkoľvek inú...Včera jsem viděl na parkovišti nějakou Mazdu SUV v zelené khaki barvě, asi přijela z Ukrajiny......
Jenze k sedemu autu nemuzes dat sede disky, to by se tlouklo (paklize to nebudes strikat barvou auta). Takze zbyvaji stribne, zlate a cerne. Stribrne se mi nelibi, zlate jsou na Imprezu a pro kolotocare, takze zbyvaji cerneOsobně mi teda černá kola pasují jen k "barevným" lakům, možná ještě vyloženě bílým. U tmavých mi už moc zapadají opticky a dojem z auta většinou spíš kazí. Tmavě šedá mi přijde univerzálnější a navíc nemaskuje tolik design paprsků.
Kde je bereme? No přece od @M3grey (z kraje roku je tady v inzerátu nabízel) ...Jj, jsou to originál Mazda v černém přelakování.Kde berete tyhle originál kola v té černé? V té se snad ani nenabízejí. Dodatečné lakování?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Nevím, čemu říkáš "tlouklo", ale libovolná šedá se barevně netluče s ničím - ani s barvou, ani "nebarvou" (celá šedá škála od bílé do černé).Jenze k sedemu autu nemuzes dat sede disky, to by se tlouklo (paklize to nebudes strikat barvou auta). Takze zbyvaji stribne, zlate a cerne. Stribrne se mi nelibi, zlate jsou na Imprezu a pro kolotocare, takze zbyvaji cerne
Ja uz si treba na kombo stribrny lak a origo seda kola zvyknul a libi se mi to.
Zobrazit přílohu 51821
Peknej lowriderJa uz si treba na kombo stribrny lak a origo seda kola zvyknul a libi se mi to.
Zobrazit přílohu 51821
To máš v kufru půl tuny cihel že to tak divně sedí?Ja uz si treba na kombo stribrny lak a origo seda kola zvyknul a libi se mi to.
Zobrazit přílohu 51821
A to se chlubis cim, tema epesnima 16?Foto mojej bývalej M3 BM vo veku 10 rokov
Někdo s autem jezdí, jinej ho blejská Já si myslím, že daleko horší na tom autíčku je to, jak mu sedí ten zadek, jak tady poznamenali ostatní rejpalovéKaždá barva je pekná ale musí byť v prvom rade čistá.
Uznávám, že někomu může vadit i víc odstínů "jedné" barvy. I v tom musí být samozřejmě nějaká "logika", aby to mohlo vypadat jako sladěný celek, než jako flekatá kráva Já jen tvrdím, že se to nemůže barevně tlouct. A to kombo co má Honzar, mám prakticky stejné na MX3 od 2013 - disky jsem si nechal záměrně lakovat na barvu ze vzorníku - měl jsem jasnou představu o kolik to má být kontrastně posunuté od stříbrné karoserie.Asi otazka citu, pohledu a nazoru. Podle me se barevne u moji sede tlucou uz jen plastove dily se zbytkem lakovane casti automobilu. A dost me to stve. Ale mohou byt i lide, kteri v te hre odstinu najdou jiste zalibeni a klidne si daji další odstin sede na disky.