99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 404
Včera jsem viděl na parkovišti nějakou Mazdu SUV v zelené khaki barvě, asi přijela z Ukrajiny......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podobná "khaki" farba (presnejšie Zircon sand) sa dáva tuším aj na MX5... A vyzerá to podľa mňa na MX5 hrozne - to už radšej červenú, alebo akúkoľvek inú...Včera jsem viděl na parkovišti nějakou Mazdu SUV v zelené khaki barvě, asi přijela z Ukrajiny......
Jenze k sedemu autu nemuzes dat sede disky, to by se tlouklo (paklize to nebudes strikat barvou auta). Takze zbyvaji stribne, zlate a cerne. Stribrne se mi nelibi, zlate jsou na Imprezu a pro kolotocare, takze zbyvaji cerneOsobně mi teda černá kola pasují jen k "barevným" lakům, možná ještě vyloženě bílým. U tmavých mi už moc zapadají opticky a dojem z auta většinou spíš kazí. Tmavě šedá mi přijde univerzálnější a navíc nemaskuje tolik design paprsků.
Kde je bereme? No přece od @M3grey 😂 (z kraje roku je tady v inzerátu nabízel) ...Jj, jsou to originál Mazda v černém přelakování.Kde berete tyhle originál kola v té černé? V té se snad ani nenabízejí. Dodatečné lakování?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Nevím, čemu říkáš "tlouklo", ale libovolná šedá se barevně netluče s ničím - ani s barvou, ani "nebarvou" (celá šedá škála od bílé do černé).Jenze k sedemu autu nemuzes dat sede disky, to by se tlouklo (paklize to nebudes strikat barvou auta). Takze zbyvaji stribne, zlate a cerne. Stribrne se mi nelibi, zlate jsou na Imprezu a pro kolotocare, takze zbyvaji cerne![]()
Ja uz si treba na kombo stribrny lak a origo seda kola zvyknul a libi se mi to.
Zobrazit přílohu 51821
Peknej lowriderJa uz si treba na kombo stribrny lak a origo seda kola zvyknul a libi se mi to.
Zobrazit přílohu 51821
To máš v kufru půl tuny cihel že to tak divně sedí?Ja uz si treba na kombo stribrny lak a origo seda kola zvyknul a libi se mi to.
Zobrazit přílohu 51821
A to se chlubis cim, tema epesnima 16?Foto mojej bývalej M3 BM vo veku 10 rokov![]()
Někdo s autem jezdí, jinej ho blejskáKaždá barva je pekná ale musí byť v prvom rade čistá.
Uznávám, že někomu může vadit i víc odstínů "jedné" barvy. I v tom musí být samozřejmě nějaká "logika", aby to mohlo vypadat jako sladěný celek, než jako flekatá krávaAsi otazka citu, pohledu a nazoru. Podle me se barevne u moji sede tlucou uz jen plastove dily se zbytkem lakovane casti automobilu. A dost me to stve. Ale mohou byt i lide, kteri v te hre odstinu najdou jiste zalibeni a klidne si daji další odstin sede na disky.