A to nemá každá Mazda 3 v TP automaticky zapísané aj disky R18 + príslušenstvo?
Ináč... Čo som nedávno zháňal originálne disky R18 na Mazdu 3, tak to bola značná bieda. Buď boli drahé, poškodené, ďaleko od domu + kombinácia... Pozeral som po nich pár mesiacov a takmer NIČ
Nakoniec som kúpil nové od firmy Borbet. Stáli toľko čo cca jazdené originálne v peknom stave a sú ešte aj ľahšie = lepšie
.
Na druhej strane som chcel predať moje originálne R16. Cenu som dal "priemernú" a ponúkal dllllho... Nakoniec som hodil na bazár neoriginálne zimné R16 a o pár dni si po ne došiel človek a vzal ich (so zľavou). Originálne R16 si nechávam na zimu - prečo by som ich mal "darovať" za pár drobných?
Keď sa tak zamyslím... Disky z Mazdy pasujú ešte tuším na Kiu, Hyundai ??? Kupcov na podobné jazdené disky nie je veľa. Brat kupoval nedávno elektróny na Fabiu 1... Zaplatil za to relatívne dosť a stav oproti mojím R16, ktoré som predal bol VÝRAZNE horší. Super stav je cenovo úplne mimo. Takže nikdy nie je na škodu pozrieť aj nové disky ("neznačkové" - často možno aj lepšie ako originál).
Vlastne som si uvedomil, že som zlý predajca
(nechám sa dotlačiť do nižšej ceny) a zlý kupec
(veľmi nezjednávam).