Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ta cena za originál hlavici mě příjemně překvapila . Nečekal jsem, že ji přímo v Mazdě mohou mít za normální peníz.Zajdi přímo do Mazdy. 2 roky zpět mě stála tuším 990kc.
Když vezmu v potaz, co za šílenosti chtějí za některé originál díly, tak zrovna chtít litr za orig. hlavici potaženou kůží (možná jen Eco), mně přijde v poho.Tak nevím, jestli je to normální peníz za kousek bambule, ale co jsem před časem koukal na ali, tak to možná vycházelo cenově podobně za pofiderní neoriginál. Stojí to aktuálně fakt kolem toho litru? To bych do toho i šel.
Ze by v Mazde prodavali neoriginaly?To asi nebude originál
Ja ji mel dodrbanou uz tak ve 40 tkm. Asi moc neradisTo už někdo máte tu řadičku poničenou, že měníte? Já ji mám při svém nájezdu pořád v super stavu.
Myslím, že řadím dost jen to šlo vidět spíš na pedálech, jak byly ty gumy ohoblované do hladka řadička je netknutá, tak mám třeba nějakou odolnější nebo ji už přede mnou někdo měnilZe by v Mazde prodavali neoriginaly?
Ja ji mel dodrbanou uz tak ve 40 tkm. Asi moc neradis
No pěkně, tak to pak chápu.. Asi jo, někdo má prostě agresivní pot..No důvod mé výměny je z fotky patrný. Auto jsem koupil rok staré s najezdem 15tkm. Pan měl v potu asi kyselinu Zobrazit přílohu 51907
Samsung S22 256GB Tapatalk
Ak si pozrieš Bazoš za posledný mesiac pribudli dve búračky jedna je v Pezinku a druhá Poprad. (Zháňam čelné sklo žiaľ nikto nechce vyrezávať)Budem striehnuť na buračky
200€ za kus kovu môžem kašlať