Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dle VIN jsem zjistil, že mám japonce. Mám být rád nebo je to jedno?Zdravím, tento týden bych si měl vyzvednout Mazdu CX-30 (první moje Mazda), zatím mám jen VIN a zjistil jsem na VINChecku, že je vyrobená v Mexiku. Má někdo zkušenosti s tímto výrobcem?
První postřehy a dojmy:Tak je doma
Manželka spokojená.
Zobrazit přílohu 36685 Zobrazit přílohu 36686 Zobrazit přílohu 36687 Zobrazit přílohu 36688 Zobrazit přílohu 36689
nejsem si jistý jakou máš výbavu, ale v manuálu se píše (strana 4-80)auto hold nezůstane zapnutý trvale
AUTOHOLD je potřeba při každém nastartování zapnout, pak funguje, jak píšeš.nejsem si jistý jakou máš výbavu, ale v manuálu se píše (strana 4-80)
Funkce AUTOHOLD automaticky udržuje vozidlo zastavené, i když řidič uvolní nohu
z brzdového pedálu. Tuto funkci můžete používat, když zastavíte v zácpě nebo na
světelné signalizaci. Brzdy budou uvolněny, když se s vozidlem rozjedete.
Tahle funkce by měla jít podle manuálu naprogramovat. Opravte mě pokud se pletu.
On myslí, že funkce autohold se musí po každém nastartování tnovu zapnout. Nastartuješ, zapneš autohold a pak celou jizdu funguje. Pokud ale vypneš motor, tak se to vypne.nejsem si jistý jakou máš výbavu, ale v manuálu se píše (strana 4-80)
Funkce AUTOHOLD automaticky udržuje vozidlo zastavené, i když řidič uvolní nohu
z brzdového pedálu. Tuto funkci můžete používat, když zastavíte v zácpě nebo na
světelné signalizaci. Brzdy budou uvolněny, když se s vozidlem rozjedete.
Tahle funkce by měla jít podle manuálu naprogramovat. Opravte mě pokud se pletu.
Gratulace k autu, dobrý výběr (tedy až na barvu ). Ventilované sedačky to nemá, jen se na sedačce zapíná a vypína ohřev podle nastavení teploty klimatizace v autě. Musí se to v menu jen povolit.- chlazení sedaček (aspoň jsem četl v návodu, ale nemám vyzkoušeno)
No právě to mi vadí!On myslí, že funkce autohold se musí po každém nastartování tnovu zapnout. Nastartuješ, zapneš autohold a pak celou jizdu funguje. Pokud ale vypneš motor, tak se to vypne.
myslím, že od @shr3k to půjdestart stop nejde trvale vypnout
Tu barvu můžeš diskutovat s manželkou , ale ona tam jiná hezká bohužel na výběr není! Není to moje auto, já mám modré......Gratulace k autu, dobrý výběr (tedy až na barvu ). Ventilované sedačky to nemá, jen se na sedačce zapíná a vypína ohřev podle nastavení teploty klimatizace v autě. Musí se to v menu jen povolit.
On myslí, že funkce autohold se musí po každém nastartování tnovu zapnout. Nastartuješ, zapneš autohold a pak celou jizdu funguje. Pokud ale vypneš motor, tak se to vy
Jj, pochopil jsem a taky jsem si spletl dvě funkce - programovat jde ruční brzda, autohold je jen na tlačítko. Jinak bych v tom neviděl zas takové negativum - stisknutí tlačítka autohold a i-stop Aspoň nebudeš tak zhýčkaný že auto dělá všechno samoNo právě to mi vadí!
Manželky je potřeba hýčkatJj, pochopil jsem a taky jsem si spletl dvě funkce - programovat jde ruční brzda, autohold je jen na tlačítko. Jinak bych v tom neviděl zas takové negativum - stisknutí tlačítka autohold a i-stop Aspoň nebudeš tak zhýčkaný že auto dělá všechno samo
Takže prijizdim k baráku, odpoutam se, zastavím, vypnu motor a ručka nezabrzdi? To můžu vyzkoušet nejdřív až v prosinci, až budu mít novou trojku. CX30 jsem měl jen půjčenou, ale s trojkou jsou skoro stejné.když se před zastavením odpoutáš, tak by se to němělo aktivovat? vyzkoušej
Ta barva je perfektní, aspoň každej hned pozná, že jede Mazda.?Tu barvu můžeš diskutovat s manželkou , ale ona tam jiná hezká bohužel na výběr není! Není to moje auto, já mám modré......
Chlazení v menu povoleno
To je zajímavé, budu to řešit později, ale díky za videoZobrazit přílohu 36703
to se dá i vyřešit - aspoň podle toho videa. Jsem si myslel, že když je v autě paket Sound tak nejde dát rezerva, ale je tam jen lepící sada. Ale tady je vidět, že i když je tam subwoofer, dá se dát i kolo.