Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja som dnes kupil origo 17, uvidime jak to bude vyzerat na aute. Nemam dobre skusenosti s neorigo diskami - hrdzaveju podaktore. Inac, ked planujete origo tak kupujte cim skor. Napr. pri 19'' mali cenu pred mesiacom 206 euri za kus, pred dvoma tyzdnami 225 a momentalne 265.
Na tieto mám zálusk aj ja , ale ešte čakám na auto (ma byť až v novembri). Akú cenu tu dali? Platí taká ako je uvedená na mazda.sk 146€ ?Ja som dnes kupil origo 17, uvidime jak to bude vyzerat na aute. Nemam dobre skusenosti s neorigo diskami - hrdzaveju podaktore. Inac, ked planujete origo tak kupujte cim skor. Napr. pri 19'' mali cenu pred mesiacom 206 euri za kus, pred dvoma tyzdnami 225 a momentalne 265.
Uff, tak já tu svoji dostanu snad už zítra.
Aj ja gratulujem! Na dobré si niekedy treba počkať... nech dobre slúži!@Jarda_Mazda, @Ter Leeloo II, už ji mám, prvních 200km po dálnici za mnou, spotřeba za 9. A hned zmokla a potřebovala by umýt
Z tych 146 dali 5% dole ked som kupoval 4. Ked beries od dilera co kupujes auto tak by ti mal vediet dat 10% dole na vsetko prislusenstvo. 10% davaju dole aj ked od nich zoberies disky s pneu, ale tie maju predrazene.Na tieto mám zálusk aj ja , ale ešte čakám na auto (ma byť až v novembri). Akú cenu tu dali? Platí taká ako je uvedená na mazda.sk 146€ ?