Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano, mala by tam byt. Co viem, ma to byt stredoeuropska premiera.A myslíš, že tam CX-5 bude? V nahlášenejch premiérách je jenom Mazda 3.... Ale třeba už neberou CX-5 jako premiéru, nevím...
Deaktivaci ve 4válci?, v 6ti to je logické.to musí krásně znít po městěTak to je fajn, já mám info, že evropské 2.0 a 2.2 se bouchají už teď, kdežto 2.5 se bude pro Evropu dělat až v květnu.
A mám tu info o deaktivaci válců: Při nižším zatížení motoru (reálně, při cca 90% jízdních situací – do rychlosti cca 140 km/h) se vypnou dva ze čtyř válců. Dojde tak ke snížení reálné spotřeby minimálně o 10 %. Když motor pracuje v režimu deaktivace válců, zastaví se spalování ve válci č. 1 a č. 4. Rozsah deaktivace válců je definovaný v rozpětí od 1 200 do 4 000 otáček za minutu.