Ahoj,
Tak cca treti tyden jsem majitelem KF Mazdy (Benzin, 2,5l, AWD, automat, Exklusive-line).
Mam najeto teprve cca 900 km, tak si motor teprve asi seda a jeste si na sebe zvykame
.
Doted jsem mel KE Mazdu, benzin, 2,0l, AWD, privezenou z D s cca 9.000 km. Najel jsem s ni cca 120.000km.
Mam z prechodu na novou Mazdu trosku smíšené pocity.
Motor, AT, ... to je OK.
Ale v nove KF mi chybi napr odkladaci sterbina pro mobil pred loketni operkou (nemam telefon pro indukcni nabijeni a mam rad ten prostor pod radiem prazdny). Kapsa ve dveřích je strasne melka, az se bojim v ni mít dle meho dosavadniho zvyku penezenku nebo doklady - aby pri oevreni dveri nevypadly ven.
Pred levym kolenem jsem mel v KE odkladaci kaslik na mince ci na platebni karty, ale v KF tam neni nic.
Chci mit v kufru pod deskou dojezdovou rezervu, ale kdyz do ni dam subwofer, nemam uz kam schovat kouli tazneho zarizeni.
Ohledne infotainmentu jsem taky jeste dost mimo - vim, je to o zvyku. Ale mit vsechny oblibene (telefonni cisla, stanice rádií, cile v navigaci) takhle pokupě, to mi moc nejde pod fousy.
Nez napr. spustim vyhledavani lokalnich radiovych stanic, tak to mi taky trva hafo.
S Android-auto se teprve seznamuji a zatim nepatri mezi me oblibence. Jedine pozitivum jsem nasel v zrcadleni Here we go anebo Kalendare. To je proti KE posun vpřed
.
Ten chytry tempomat je bez diskuse špička, to mi v KE chybelo, tam jsem mel jen klasicky tempomat a SCBS a SCBS-R.
Co Vy? Pokud jste nekdo presedlal z KE na KF, jak ten prechod vnimate Vy?