Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja tiez pouzivam len waze ale mam android auto. Neviem o ziadnej moznosti ako mat zapnuty dotyk, takze to mam radsej pustene na mobile lebo tam sa viem lahko posuvat v mape. Skoda no..Možná to všichni víte a já budu za vola, já na to ale přišel náhodou až nedávno: stačí změnit jedno nastavení u CarPlay a displej lze ovládat dotykem i během jízdy (CarPlay displej). To mi dost usnadňuje život, používám prakticky pořád Waze a pro změnu cíle apod. už nemusím brát do ruky mobil. Platí ale i pro další appky.
To som prekvapeny ak to takto je. Pokial viem tak mazda to ma tak ze ked je auto v pohybe tak dotyk nefunguje. A na mojom android auto nefunguje vobec dotyk. Ani ked auto stoji. Tak by som povedal ze je to na carplay rovnako. Aspon na klasickom mazda connect co mam ja. Neviem ako to je na tych novsich displejoch. Ja mam rocnik 2018.Auto mám od 12/23, je to v nastavení CarPlay úplně dole, teď nevím přesně název, nejsem u auta, něco jako "umožnit ovládání všech připojených zařízení během jízdy" nebo tak nějak. Stačí zatrhnout a je to.
Mam to stejne. Taky cx5 od 12/23