Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
byla by nějaká fotečka?Čau Bouu, díky.
To bych se taky opotil, to radši ani nebudu zkoušet . Dle mých poznatků ten sport na manuální režim vážně nemá vliv, je to jen pro převodovku v režimu D.
Jestli i víc teče do motoru, nezjistím, ale pochybuju o tom.
Zase ale překvapila mě, v manuálním režimu na trojku jsem dal skoro prošlap na nájezdu na dálnici (horní pohyblivou část plynového pedálu jsem nedošlápl - to beru jako jasný pokyn pro kick-down ) a ona mi mrcha podřadila na dvojku. Myslel jsem, že se bude chránit jen v nejvyšších otáčkách a přeřadí mi sama kvůli možnému přehřátí, tady ale očividně vyhodnoceno jako nedostatečný převodový stupeň vzhledem k rychlosti a požadavku na zrychlení - režim nerežim-šup a přeřadila.. Zpátky na trojku jsem už musel sám. Beru to, ale nečekal jsem to.
Obecně myslím, že mě to brzy přejde a budu spokojený uživatel v režimu D. Teď řeším takovéto hovadiny, protože mě zajímají možnosti a různé kombinace,baví mě to a může se hodit pro krizové momenty.
Hlavně ať nám to všem jezdí bez závad a nehod.
Loketka-prvek pohodlí, tady úplně mimo.
Loketka je subjektivně lepší než před faceliftem, teď celkem v pohodě opřu loket a dlaň položím na stehno (svoje ). Nebo bylo jinak nastavené sedadlo Škoda jen, že pod loketkou nenechali nějaký USB port (nebylo by potřeba ukrývat flasku/přehrávač před nenechavci).
No na mojí spotřebu nekoukej Mám to ještě syrový, od pondělí do pátku jen skoky po městě s klimou a o víkendu tomu dávám napít. Při normálním ježdění po zajetí, si myslím, 8l v pohodě.jandrak - teba som už našiel na spritomonitore
Jsem čuně, tak mám černou.Máte to v bielej koži?