Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nástřik podvozku? Jsem řešil taky, ale v servisu to vyhodnotili tak, že podvozek je z výroby nastříkaný, tak pořešili jen dutiny.Objednaná, zaplatená záloha, dodávka cca 14.8.15 : CX-5 RevTop G192AT SoulRed Black leather, Navi. Sklápanie zrkadiel som už doobejdnal tiež. Gratis alarm, nástrek podvozku, povinná výbava + zľava 2100 €
Nojo, tak z něčeho musí být živi. Každý nemůže být jen přenašeč krabic s olejem a chodič na poštu (jako eshopy s olejem).Parádna tabuľka. Napr cena olej Mazda OW20 577,17 CZK/l - z toho zisk dealera 477 . Tie poťahy vyzerajú dokonale.
No z něčeho žít musí každý, ale podle mě by měl být servis živ spíš ze služeb a ne z předprodeje s takovou marží, že si to oprávněně říká o využití služeb přenašečů a nosičů - navic ti takovou marži k životu nepotřebujíNojo, tak z něčeho musí být živi. Každý nemůže být jen přenašeč krabic s olejem a chodič na poštu (jako eshopy s olejem).
Automatické přepínání světel funguje jak kdy. Na to, aby byl člověk opravdu ohleduplný k protijedoucím, tomu chybí tak sekunda. Na dálnici to pak reaguje na protijedoucí auta opravdu špatně a poziční světla na budce náklaďáku to samozřejmě nerozezná.Shr3k: Diky za informace. Tabulka fakt super az asi nekdy lepsi nevedet Budu jeste muset poradne zvazit co potrebuji a co ne..................docela mi vadi ze attraction nema automaticke prepinani svetel a kameru, bez vseho ostatniho co ma Revolution navic se obejdu .
Automatické přepínání světel funguje jak kdy. Na to, aby byl člověk opravdu ohleduplný k protijedoucím, tomu chybí tak sekunda.
Dík za tip, je toho tolik, že ani nevím, co bych vybral sám.zkus tenhle sajrajt.........