- 2 675
Ale vis jak, nekdo ta nova musi kupovat, aby meli co kupovat ti, co chteji rocni vuz . Jinak v pohode, jak jsem rikal, jak je komu libo ;].
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale nedal sis tam tu plastovou imitaci šusplechu na přední a zadní nárazník, že ne? Předpokládám, že ten nerez = to co jsi ukazoval z Aliexpresu.Ja som vybral z práve vyrábaných kusov bez možnosti zmeny konfigurácie a bral som z predajne po 7 týždňoch. Doma je 5 dní, už oledkovaná, olepená nerezom, založené hliník. pedále
Spotreba zatiaľ 8,7 :finger:
Ja som vybral z práve vyrábaných kusov bez možnosti zmeny konfigurácie a bral som z predajne po 7 týždňoch. Doma je 5 dní, už oledkovaná, olepená nerezom, založené hliník. pedále
Spotreba zatiaľ 8,7 :finger:
Bezklíčkový vstup = otevřené auto, tak bych řešil zámek řazení (defend / medvěd) aby se zvýšila pravděpodobnost, že se někdo raději povozí s vedlejším autem bez mechanického řešení ale za to s pískovanými ozdobami na skle Netvrdím, že se mechanické zabezpečení nedá překonat, ale může odradit. Jestli se někdo auto rozhodne ukrást, ukradne ho. Pokud se pak někdo chce s autem shledat, může zvýšit naději nějakým pískováním (cena nových skel zas není tak dramatická aby to byl pro lapky problém vyměnit nebo rozebrat na ND) nebo nějakou GPS (třeba Jablotron) případně službou typu Sherlog. Taky stojí za úvahu bezpečnostní matky na kola, najít své auto stát na špalcích asi nikdo nechce.U auta, ktere ma bezklicovy vstup a startovani tlacitkem mi zamek radici paky prisel docela sranda. Tovarni alarm mi rozmlouvali i v autosalonu. Takze ja pocitam s VIN na okna, pojisteni s GAPem a telematickou jednotkou.
Nevyplatilo se koupit to auto u nas v CR? Nebo je to prepocet? Protoze kdyz jsem ja koukal, jak vypadaji ceny v zemich okolo nas, tak vsude to bylo drazsi. Pravda ale je, ze nemam predstavu, co to prakticky znamena privezt si auto ze zahranici.za 33500€