- 2 675
Ale vis jak, nekdo ta nova musi kupovat, aby meli co kupovat ti, co chteji rocni vuz
. Jinak v pohode, jak jsem rikal, jak je komu libo ;].
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale nedal sis tam tu plastovou imitaci šusplechu na přední a zadní nárazník, že ne?Ja som vybral z práve vyrábaných kusov bez možnosti zmeny konfigurácie a bral som z predajne po 7 týždňoch. Doma je 5 dní, už oledkovaná, olepená nerezom, založené hliník. pedále
Spotreba zatiaľ 8,7 :finger:
Ja som vybral z práve vyrábaných kusov bez možnosti zmeny konfigurácie a bral som z predajne po 7 týždňoch. Doma je 5 dní, už oledkovaná, olepená nerezom, založené hliník. pedále
Spotreba zatiaľ 8,7 :finger:
Bezklíčkový vstup = otevřené auto, tak bych řešil zámek řazení (defend / medvěd) aby se zvýšila pravděpodobnost, že se někdo raději povozí s vedlejším autem bez mechanického řešení ale za to s pískovanými ozdobami na skleU auta, ktere ma bezklicovy vstup a startovani tlacitkem mi zamek radici paky prisel docela sranda. Tovarni alarm mi rozmlouvali i v autosalonu. Takze ja pocitam s VIN na okna, pojisteni s GAPem a telematickou jednotkou.
Nevyplatilo se koupit to auto u nas v CR? Nebo je to prepocet? Protoze kdyz jsem ja koukal, jak vypadaji ceny v zemich okolo nas, tak vsude to bylo drazsi. Pravda ale je, ze nemam predstavu, co to prakticky znamena privezt si auto ze zahranici.za 33500€