Ahojte, po poslední návštěvě servisu se cítím být průkopníkem reklamací a vychytávek u nového modelu CX-60
Začnu od konce: od včerejška se kochám novým pocitem ... tím krásným a příjemným pocitem, když si koupí člověk nové auto a ono jede krásně, voní novotou a předvádí co všechno umí navíc. Převzal jsem totiž auto ze servisu, kde se po mých neodbytných reklamacích udělalo toto:
- VÝMĚNA TLUMIČŮ A ZADNÍHO STABILIZÁTORU: podle VIN-ka jsem spadal do nepovinné svolávačky, a od prvního dne jsem měl pocit, že ten podvozek je divnej. Přesvědčování ze strany prodejců že takto to u toho auta prostě je mě neuspokojovalo. Minimálně podvědomě jsem byl jak na trní, furt ve střehu a napjatý co to zas udělá... Blbě to jelo, obzvláště přes nerovnosti, chovalo se to divně, vrzalo to pod přední nápravou... Jednou to zkusili na reklamaci "promazat podle návodu z Mazdy", ale vrzat to začalo za týden znovu. Na potřetí v servisu uznali a zařídili u Mazdy výměnu tlumičů a stabilizátoru. Včera nastal den D... a já mám od včera totálně jiné auto! To svezení v tom je potěšení, podvozek má konečně vlastnosti prémiového auta a jsem z jízdy nadšený! I včera když mi ho v servisu předávali, tak technik říkal, že když to byl na závěr výměny projet, jel opravdu úplně jiným autem. Jsem fakt konečně spokojený a užívám si jízdu nového drahého auta
- KLEPÁNÍ VZADU V KUFRU: jak už jsem psal minule... po dlouhých zkoumáních technici přišli na povolený zámek zadních dveří, utáhli to a od té je klid!
- PLECHOVÉ DUNĚNÍ DVEŘÍ: i prodejci prý sami kroutí hlavama jak mohli v Mazdě do modelu za 1,7 mega nedat vytlumení dveří! Včera mi to v rámci reklamace uvnitř vylepili nějakými tlumícími pásy... a světe div se... on už to není zvuk starýho Tranzita když mu zaboucháváte dveře od nákladového prostoru... ale "casual" zvuk dveří auta, které nestálo 200 tisíc.
Happy End... teda doufám. Pokud to auto bude takové, jako je po včerejším upgrade podvozku, začnu ještě sám sebe chválit, že jsem vybral dobře
Auto bylo přijato do smečky, včera jsem mu nechal zapojit u baráku wallbox 11kW od Webasta a o víkendu dostane na zadek hrdou nálepku triatlonového klubu, jehož jsem členem
Díky vám tady, obzvláště za inside info ke všem možným svolávačkám a VIN kterých se to týká ... a Mazdě přeju, aby už měli všechny tyto blbinky vychytané, protože jinak je CX-60 moc krásné auto, pro mě až překvapivě prostorné a jezdí se s ním (teď už) super!
Pěkný víkend všem!