lukyto85
člen KLANu
- 44
Dik za odpoved.Zmenilo sa aj nieco pocas jazdy alebo iba vyslovene zvuk pri zatvarani?Ja som sa stazoval na velmi plechovy zvuk a nainstalovali mi tlmiace pasy do dveri. Zvuk je taraz uplne v poriadku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dik za odpoved.Zmenilo sa aj nieco pocas jazdy alebo iba vyslovene zvuk pri zatvarani?Ja som sa stazoval na velmi plechovy zvuk a nainstalovali mi tlmiace pasy do dveri. Zvuk je taraz uplne v poriadku.
Nee, kde a jak? Malý v sedačce na to teda ještě nedošelVedeli stze ze cx60 ma nastavitelny sklon zadnych sedadiel?
ked potiahnes tu paku tak sa da operadlo zatlacit este viac dozadu.ma to 2 polohy.Nee, kde a jak? Malý v sedačce na to teda ještě nedošel
DikyPokud pouzijete na iphonu Apple Maps, tak ano. Google Mapy, Waze atd to neumi, nebo spise to jim to apple nepovolil.
Ahojte, kdyz pouzivate navigaci pres Apple Carplay, zobrazujou se navigacni pokyny pres Head Up display?
Jen zajímavost. Na Android auto jsem otestoval Google mapy, Waze a Mapy cz. U všech funguje zobrazení pokynů do Headup displaye.Pokud pouzijete na iphonu Apple Maps, tak ano. Google Mapy, Waze atd to neumi, nebo spise to jim to apple nepovolil.
Potvrzuji, v ČR cena mojí konfigurace se slevou 1,73 mil CZK. Objednal jsem si ji na Slovensku za 52 500 EUR bez DPH, tu doplatím tady, celkově1,55 mil CZK. Vše zařízeno přes telefon, dokonce vám auto nechají za 300 EUR dovézt (já si ho raději projedu po dálnici z Bratislavy sám). Před týdnem mi dorazila do Bratislavy, poslali mi veškeré doklady potřebné pro přihlášení, pojistku a zaplacení DPH, takže příští týden zajedu se značkami vlakem do BA a těším se na první jízdu...Ahoj, koukal jsem na youtube na Topspeed.sk na recenzi CX-60 a zarazila mě ta cena, co tam říkali. A opravdu, úplně stejná konfigurace vychází na Slovensku na 1.074.353,-Kč. Sakra to je o 300 tisíc méně než u nás. To jsme fakt tak specifický trh?
Zobrazit přílohu 45445
Zaleži taky jaké to má ještě pakety, ale je pravda že jsou cx 60 na Slovensku levnější, taky jsem se o to zajímalPotvrzuji, v ČR cena mojí konfigurace se slevou 1,73 mil CZK. Objednal jsem si ji na Slovensku za 52 500 EUR bez DPH, tu doplatím tady, celkově1,55 mil CZK. Vše zařízeno přes telefon, dokonce vám auto nechají za 300 EUR dovézt (já si ho raději projedu po dálnici z Bratislavy sám). Před týdnem mi dorazila do Bratislavy, poslali mi veškeré doklady potřebné pro přihlášení, pojistku a zaplacení DPH, takže příští týden zajedu se značkami vlakem do BA a těším se na první jízdu...