Mě ještě začaly blikat světla, zatím spíš když je vlhko nebo déšt. Jako by mžouraly ty ledky.
S tím možná souvisí i naprosto nepoužitelné automatické světla, kde auto dosvětlování oslnuje všechny protijedoucí a ti mě po párminutách jízdy věsvěcují dálkovýma
, takže tuto vychytávku musím po každém startu vypínat.
Najeto 13tis Km rok v provozu a v servisu jsem byl už taky x krát, 2x svolavačka, vyměněné levé zrcátko(vibruje při vysokých rychlostech dalnice pořád), vyměněné tlum+pruž(mnohem lepší jízda ..jiné auto), vyměněný/opravený hlavní displej za volantem který se jednoho krásného dne vypnul, jednou se zasekl kufr a nešel otevřít, a ted nová svolávačka s opravama stavu benzinu, stavu baterie, seřízení převodovky(prej nebude tolik cukat) a vytlumení bočních dveří kvuli plechovémů zavírání.
To nezminuju plugin funkci kde dojezd je zima tak 35km a za ideálního počasí 55Km, víc jsem nikdy nenajel a kdo říká že najel víc tak leda že začal někde na kopci. Toto vědět taky ten plugin nechci.
Auto už snad bude vychytané, ale todle vědět tak to nikdy nekoupím. Za ty peníze to rozhodně nestojí a ty neplánované návštěvy servisu mi nikdo nezaplatil ani se mi nikdo nikdy neomluvil za nepřijemnosti sic se vždy ochotně snaží vše v servisu odstanit.
Zajímalo by měm jestli ty modely, co si lidi ted koupí, mají všechny ty muchy vychytané.