- 2 778
Rozhodně tenhle model kazí pověst značce o spolehlivosti. Fakt až nechutné kolik někteří z vás už muselo řešit závad.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Inzerát: budu mít na prodej CX60 D254 najeto 37tis v provozu od 05/23 PS: s novým motorem, chladičem, tlumiči, zámkem zadních dveří + plno dalšího - kdy bude vyměněn motor se dozvím pozdějiNo tak jsem dal autu ještě šanci a docela spokojeně jezdil dál a plno "maličkostí" jako jsou tlumiče, zrcátko, profil řidiče, nabíjení telefonu, klima na hov...o atd.... jsem neřešil a užíval si sílu motoru, při 34tis jsem udělal preventivně dříve servis před rodinnou cestou do Rumunska, celkem najeto 37000km a toto se stalo , 15km od domu naštěstí na cestě zpět, neměl jsem nárok na náhradní auto a ani na odvoz, jo bonus je, že mi zdarma auto dovezou po opravě, odtah do Palace Brno (nejbližší servis). Měl jsem nejprve hlášku o teplotě chl.kapaliny, pak o teplotě motoru pak se hodilo do nouzáku a nakonec psalo že mám neprodleně zastavit. Poslední info ze servisu: asi podfouklé těsnění pod hlavou, tzn.možná nový motor...píšeme do mazdy a čekáme co dělat s autem dál....no a prý jako že chce mazda, aby majitelé CX60 měli náhradní vůz během záruční opravy, no ale my momentálně nemáme, zkuste za 2 dny....TYTO MOTORY (d254) BUDOU ASI DRŽÁKY - strašný šrot toto auto....
Zobrazit přílohu 52504
Zobrazit přílohu 52505
Zobrazit přílohu 52506
Zobrazit přílohu 52507
Cena před dočtením věty "Inzerát: budu mít na prodej CX60 D254 najeto 37tis v provozu od 05/23" - cca 1100000Kč (+/-10%)Inzerát: budu mít na prodej CX60 D254 najeto 37tis v provozu od 05/23 PS: s novým motorem, chladičem, tlumiči, zámkem zadních dveří + plno dalšího - kdy bude vyměněn motor se dozvím později
Třeba CX3 byla čtvrtá nejspolehlivější v Německu. Obávám se, že příliš složitá CX60 bude lízat druhý konec tabulky - jestli bude po pěti letech ještě jezdit.Neviem teda aku ma mazda povest lebo kym neprisla cx60 tak som sa o nu nezaujimal
Ahoj, dočetl jsem se, že pětiletá CX-3 je podle TÜV SÜD čtvrté nejspolehlivější auto Evropy. Před ní je jen Porsche, Mercedes a Audi, za ní pak na sedmém místě Mazda 2. Moc mě to těší, a doufám, že ta moje to jen potvrdí.
Nejlepší a nejhorší ojetiny: Podle německé studie jsou nejspolehlivější prémiovky, na chvostu Dacia - Garáž.cz
Pokud se připravujete na koupi ojetiny z Německa, zbystřete. Celoevropsky respektovaná organizace TÜV SÜD vydala nejnovější TÜV-Report pro rok 2023 a odhaluje fakta o zvyšujícím se průměrném věku německého vozového parku i stále častějších závadách. Pro detailní přehled vám přinášíme kompletní...www.garaz.cz
b
Třeba CX3 byla čtvrtá nejspolehlivější v Německu. Obávám se, že příliš složitá CX60 bude lízat druhý konec tabulky - jestli bude po pěti letech ještě jezdit.
Zaruka je 6r alebo 160tkm takze jazdit budu urcite Netreba robit nejake unahlene zavery. Zatial su ludia podla vsetkeho vo velkej vacsine s cx60 spokojní.b
Třeba CX3 byla čtvrtá nejspolehlivější v Německu. Obávám se, že příliš složitá CX60 bude lízat druhý konec tabulky - jestli bude po pěti letech ještě jezdit.
Zaruka je 6r alebo 160tkm takze jazdit budu urcite Netreba robit nejake unahlene zavery. Zatial su ludia podla vsetkeho vo velkej vacsine s cx60 spokojní.
Keby som sa mal riadit nejakymi tabulkami spolahlivosti tak si v zivote nekupim wrx sti. 2x
Hlavne mam zatial pocit ze sa mazda snazi problemy riesit a neskryvat sa.Teda aspon co sledujem swiss a De scenu. Za seba mozem po edat tiez ze nemam problemy. Za nejakych 10mesuacov som dal vyse 21000km a pohoda.Poznám jedného a dá sa mu veriť. Môj kolega má vo fullke 3,3 diesel a keď som mu rozprával tieto horory ta mi nechcel verit. On s tým nemá jediný problém až na to že sa to moc špiní. Najazdil za 14 dní 7000 km ,bol v Itálii a Nemecku. Nie je s tých čo autá romaznávajú, dával tomu čočku hneď od novoty. Bol som sa krátko odviezť a veru poriadna kára až na tú čiernu farbu.
Je dobře, že jsou i spolehlivé CX60. Protože tolik problémů, o kterých zde píší jejich majitelé, u žádného jiného modelu Mazdy nenejdete.Môj kolega má vo fullke 3,3 diesel a keď som mu rozprával tieto horory ta mi nechcel verit. On s tým nemá jediný problém
Drviva vacsina je spolahliva a ludia su spokojni takze pohoda.Je dobře, že jsou i spolehlivé CX60. Protože tolik problémů, o kterých zde píší jejich majitelé, u žádného jiného modelu Mazdy nenejdete.
Nemyslim si. Tak ako som uz pisal vyssie vysledky nemeckej ankety.Viem ze asi by si to niektori priali ale bohuzial pre nich je cx60 dobre auto s ktorym su ludia vacsinou velmi spokojni.Spise bych rekl, ze drtiva vetsina majitelu nechodi na mazdaklan, pripadne dalsi fandovska fora?
Nemyslim si. Tak ako som uz pisal vyssie vysledky nemeckej ankety.Viem ze asi by si to niektori priali ale bohuzial pre nich je cx60 dobre auto s ktorym su ludia vacsinou velmi spokojni.
Neblbni, kdo z příznivců Mazdy by si to přál? Ale holt čteme o problémech CX60 mnohem častěji, než ji vůbec vidíme na silnici. A pokud si pořád myslíš, že CX60 není nejproblémovější model Mazdy, tak který podle tebe?Viem ze asi by si to niektori priali ale bohuzial pre nich je cx60 dobre auto s ktorym su ludia vacsinou velmi spokojni.
Neblbnem. Niekedy mam ale taky pocit. Netvrdim ze nie je najproblemovejsi. To asi bude pravda lebo je to najmodernejsie a najvybavenejsie auto znacky zrejme. . Ale nie je to vobec ziadna tragedia ako si niektory myslia.ja som max spokojny aNeblbni, kdo z příznivců Mazdy by si to přál? Ale holt čteme o problémech CX60 mnohem častěji, než ji vůbec vidíme na silnici. A pokud si pořád myslíš, že CX60 není nejproblémovější model Mazdy, tak který podle tebe?