Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ještě pro doplnění, možná se to tady už někde objevilo, pokud ne, tak taková malá "ochutnávka" nové generace CX-5, nebo možná spíše nové CX-50?
Could This Be The Mysterious Next-Gen Mazda CX-5/CX-50? New SUV Spotted In LA: Spied
Things have been pretty quiet with the Mazda CX-5 for a little while, but this prototype reveals some big changes could be afoot — including a possible name change to 'CX-50'.tflcar.com
Jedno je tedy jasné, ať už se bude nové SUV jmenovat jakkoliv, ať už bude mít jakoukoliv platformu, resp. jakýkoliv motor, bude to stále kus krásného auta!
Šak to má i současná trojka a vůbec mi to nevadí. Se zadním náhonem jsem jezdil od 18 let vlastně současná 3 je teprve moje druhá předokolka jinak sem vždy jezdil zadokolky a na sněhu je s tím sakra větší sranda a když chceš jet normálně tak je to úplně v pohodě.Pokud se vůbec do Evropy dostane, lze očekávat, že bude mít filtr pevných částic, vypínání poloviny válců a podobné drahé zbytečnosti. A osobně ze zadního náhonu odvázanej nejsem, v zimě na sněhu s tim jezdit bude asi řehole.
nekde jsem videl 3-radou CX-80 pro evropu a CX-90 pro USTakže nové číslování SUV - CX xx
CX30
CX50
CX60
CX80
bude i CX20? jako nástupce cx3??
V napisu ,,Skyaktiv-G Turbo” nevidím sebemenší problém myslím, že šikovný trhovec sežene za: čišštá pade ?Ten nápis vzadu "Skyactiv-G Turbo" je hezkej, ale zase pochybuju že to bude v EU.
Po stránce vzhledu je to každýho gusto, ale mě to přijde jako CX-5 Scout + propagační záběry jak to jezdí někde v terénu, tak fakt nevim jak u Mazdy by to ten lak přežil. Určitě si to ale svýho kupce najde což Mazdě v těhle dobách opravdu přeju....
co jsem pochopil CX-50 je pro US, snad ekvivalent evropske CX-30Ten nápis vzadu "Skyactiv-G Turbo" je hezkej, ale zase pochybuju že to bude v EU.
Podle článků prej pro USA, podle údajně dostupnosti automatický pračky místo spalovacího motoru předpokládám zářnou budoucnoust i v EUco jsem pochopil CX-50 je pro US, snad ekvivalent evropske CX-30