• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Zdravím všechny, mám možná zase jeden problém, protože jsem trochu puntičkář, tak jsem si všiml nějakýho fleku na držáku motoru, asi jakoby mastný, nevím a navíc asi oloupaná barva ? Jeslli to někdo máte taky stejný nebo to mám řešit reklamací ? Jinak jsem úspěšně reklamoval odřený volant formou výměny a také Mazda uznala nedoléhající lištu s těsněním, viz moje video o kousek výš. Výměna proběhne dle domluvy asi příští týden.

Jo ještě ty fotky jsem zapomněl ;)

Zobrazit přílohu 32598 Zobrazit přílohu 32599
Můžeš být naprosto v klidu mám to úplně stejně.Dnes jsem se motal v garáži kolem auta a vzpomněl jsem si na ty tvoje fotky.Podle mě to vzniklo při nástřiku silenbloku.

IMG20210129174015.jpg

Tak jsem dnes nechal úspěšně vyměnit-reklamovatIMG_20210203_125105205.jpgIMG_20210203_125111152.jpgIMG_20210203_125552898.jpgIMG_20210203_125634760.jpgIMG_20210203_142434469.jpg těsnění kolem oken zadních dveří, jak jsem výše psal a dával video. Teď to sedí jak má.

Kdysi jsem tu řešil, jestli u BP funguje bezklíčové otevírání dveří v rukavicích a vy jste mně tu říkali, že nejde. Tak JDE! :cool: V kožených, pletených i dokonce lyžařských se auto odemkne po vsunutí ruky do kliky :eek: To je ta dobrá zpráva. Špatná, že když je mokro (ale ne vždy), tak moje Karkulka se neodemkne ani bez rukavice a musím v tašce vydolovat klíč :grinning: No nic, připíšu to na svůj dlouhý seznam, co budu chtít na jaro po servisu. To auto tam bude tak 3 dny a ani tak to nestihnou :joy:

Kdysi jsem tu řešil, jestli u BP funguje bezklíčové otevírání dveří v rukavicích a vy jste mně tu říkali, že nejde. Tak JDE! :cool: V kožených, pletených i dokonce lyžařských se auto odemkne po vsunutí ruky do kliky :eek: To je ta dobrá zpráva. Špatná, že když je mokro (ale ne vždy), tak moje Karkulka se neodemkne ani bez rukavice a musím v tašce vydolovat klíč :grinning: No nic, připíšu to na svůj dlouhý seznam, co budu chtít na jaro po servisu. To auto tam bude tak 3 dny a ani tak to nestihnou :joy:
Tak u mne to s rukavicema nejde teda :D Nebo nešlo... a když jedu dálku v mokru, tak bezklíčové odemykání taky blbne. Pochybuju, že to budu schopný nasimulovat.

Tak u mne to s rukavicema nejde teda :D Nebo nešlo... a když jedu dálku v mokru, tak bezklíčové odemykání taky blbne. Pochybuju, že to budu schopný nasimulovat.
Já si hned nahrál video. To nebylo tak, že to chvilku nešlo, ale klidně to nešlo 2 dny v kuse a pak najednou se to zas rozjelo. Takže těžko říct, co to způsobuje - a jestli se to dá vůbec vyřešit.

Jinak dneska jsem poctivě odloupával ze střechy kousek po kousku centimetr tlusté kusy ledu. Tohle jsem fakt ještě asi nezažil o_O

Já si hned nahrál video. To nebylo tak, že to chvilku nešlo, ale klidně to nešlo 2 dny v kuse a pak najednou se to zas rozjelo. Takže těžko říct, co to způsobuje - a jestli se to dá vůbec vyřešit.

Jinak dneska jsem poctivě odloupával ze střechy kousek po kousku centimetr tlusté kusy ledu. Tohle jsem fakt ještě asi nezažil o_O

Já teda s keyless u řidiče, spolujezdce ani na kufru problém nemám. Stalo se mi to max 1, že to u řidiče blblo, ale to fakt lilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Já bych spíše tipoval, že se zasere nějaké čidlo zevnitř kliky. Když je hezky nemám s bezklíčovým vstupem problém. Po jízdě v dešti, nebo sněžení funguje jak kdy. Prostě když chci v lijáku rychle skočit do auta, tak mne nechá venku vycukat a hledat po kapsách klíče. Ale zjistil jsem, že stačí "vošudlat" prstem zevnitř kliku, asi očistit nějaký senzor, tak potom mne pustí dovnitř.

@Michall Hezký :joy: Já dneska v těch -13°C co mi auto 2 dny stálo nehnutě zase škrabal čelní sklo z venku asi 2 minuty a zevnitř asi 15 minut :joy:
Musím hodit do auta ty silikagelový kuličky abych tam neměl vlhko jak v páře

@Michall Hezký :joy: Já dneska v těch -13°C co mi auto 2 dny stálo nehnutě zase škrabal čelní sklo z venku asi 2 minuty a zevnitř asi 15 minut :joy:
Musím hodit do auta ty silikagelový kuličky abych tam neměl vlhko jak v páře
Já sklo z venku striknul rozmrazovacem, setřel a vevnitř namrznuti jsem řešil čekáním asi 4-5 minut :D Jinak pytlíček se silica gelem mám a stejně prd :) U nás teď bylo -16 a auto stalo cca 3 dny.

Nesmite v tom aute tak funet. Mne stoji Mazda venku normalne a nepamatuji se, ze by se mi kdy okno namrazilo zevnitr...

Mě tedy taky ne a to bylo dnes ráno u mě - 19st.
Leda že vám zůstane na rohožích vlhko a přes noc se to odpari na okno a následně zamrzne.
Ale ten efekt na BP o pár příspěvků výše fakt nechápu. Netesni dveře?....

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Mě tedy taky ne a to bylo dnes ráno u mě - 19st.
Leda že vám zůstane na rohožích vlhko a přes noc se to odpari na okno a následně zamrzne.
Ale ten efekt na BP o pár příspěvků výše fakt nechápu. Netesni dveře?....

Bylo to namrzlý i pod palubkou. Jezdím teď častěji trasy do 10km takže donesu sníh, roztaje, něco se odpaří, pak to hned rychle zmrzne. Řekl bych že na tom místě u dvěří je jen největší zima a zkondenzovalo to tam. Dokonce jsem takovej lempl, že po několika roztání se mi udělalo takový kluziště přímo tam, kde mívám patu na pravý straně a ne a ne je nechat doma vyschnout. :D

Dneska jsem tam lezl jen pro baterii dát jí pro jistotu dobít. Minule se nerozsvítila v I-Stopu...

81CCA4AB-96DE-4DE7-9048-3CBF3C10B7F4.jpeg

Poslední úprava:
To abys začal brát brusle za volant než ty mrazy polevi
Normálně voz v autě kapesníky a ty louže tím vysaj při odchodu...

To abys začal brát brusle za volant než ty mrazy polevi
Normálně voz v autě kapesníky a ty louže tím vysaj při odchodu...

Už to prdím. Teď začíná být teplo a svítit slunko. Na příští zimu si konečně budu muset koupit ty předražený gumový koberečky, ať to aspoň není nasáklý.

Back