• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

@Michall když nechci kupovat originály (na jakoukoliv značku, z jakýchkoliv důvodů), tak první na co koukám jsou WeatherTechy. Fungujou fakt super a přesně jak jsi napsal "nevypadají jak z škodoFky stodváci"

@Michall když nechci kupovat originály (na jakoukoliv značku, z jakýchkoliv důvodů), tak první na co koukám jsou WeatherTechy. Fungujou fakt super a přesně jak jsi napsal "nevypadají jak z škodoFky stodváci"
To vypadá že pro mé potřeby kluziště ideální volba :D Díky za tip

Souhlasím, preferuju WeatherTech nebo Gledring (ty kryjí občas i nášlap nalevo).

Já mám o nich povědomí ale, bez urážky, nechci aby vypadaly jako ze Škody 120 :/ Bohužel jsem nenarazil na pěknou druhovýrobu.
Jasně,to chápu.Já mám origo gumové a spokojenost.

Už to prdím. Teď začíná být teplo a svítit slunko. Na příští zimu si konečně budu muset koupit ty předražený gumový koberečky, ať to aspoň není nasáklý.
Ty gumové originální pro BP se fakt tentokrát povedly. Sám jsem byl překvapený po tom hnusu z BM. Tyhle si umít představit i celoročně.

Ty gumové originální pro BP se fakt tentokrát povedly. Sám jsem byl překvapený po tom hnusu z BM. Tyhle si umít představit i celoročně.
Když jsem měl BM tak jsem si ty gumáky koupil z origo příslušenství pro USA a moc se mi líbily. Vzal jsem k nim i gumu do kufru.
Tehdy ty EU verze vypadaly opravdu jak z butiku na benzínce.
Ono celkově mi přijde že originální příslušenství pro USA/Japonsko/Austrálii je v mnoha věcech daleko hezčí než origo příslušenství pro EU. A to nejenom u Mazdy.
Tady je třeba katalog origo příslušenství co mají v Japonsku:

Poslední úprava:
Ty co máš na fotce bych rád sehnal. Mám ty original do BN ale ty mají pouze podélné pruhy a tudíž noha na nich klouže.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Přesně tak, nemá cenu kupovat druhovýrobu, když od Mazdy dostaneš opravdu kvalitní koberečky (gumové). Kupoval jsem je hned k autu a nabízeli mi nějaké druhé za 800Kč a když jsem je viděl vedle sebe, tak jsem se zděsil že bych si je fakt musel dát do auta... a bral originály. Používáte někdo na léto ty měkké? Uvažoval jsem o nich, ale ještě nekoupil.

za mě úplně na nic. Jedině že by si byl masochista, který skoro po každé druhé jízdě bude v autě ty koberečky vysávat, drží se v nich bordel jako prase

Je to tak... já mam teda ty “standardní”, nevím, jak velký je to rozdíl od “luxusních”, ale je na nich vidět fakt každý smítko. Ale jsou moc pěkný

Sent from my iPhone using Tapatalk

za mě úplně na nic. Jedině že by si byl masochista, který skoro po každé druhé jízdě bude v autě ty koberečky vysávat, drží se v nich bordel jako prase
U mě vítězí praktičnost nad vzhledem.Mám originální gumové a naprostá spokojenos.Jsou bytelné a za mě i dobře vypadají.V předchozím autě jsem měl originální textilní a jak říká vladas75...jako prase.?

Já mám velurove original na léto a gumové originální na zimu. Měním vždy s prezutim. Mám ty obyčejné. Ty luxury mají prý větší chlup.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Ahoj, ohledně koberců:

Na zimu jsem vzal od Gumáren Zubří (raději podpořím lokálního výrobce, než dovoz). Cena 635kč za 4 koberce v hezkém designu je dle mého bezkonkurenční.

Na léto jsem si pořídil autokoberce-online z veluru (také lokální produkce). Cena od 1000Kč podle gramáže, doplňkového obšití a vyšívání.

Já mám na léto ty textilní luxury a jsou super. Nevyžadují žádnou speciální údržbu. Většinou stačí jen vyklepat. Vysávám je tak 1x měsíčně při čištění interiéru.

Taky mám ze Zubří a jsou dobré, kvalitní. Měl jsem na předchozí autě CX-3 originální gumové včetně vany a vanu jsem reklamoval kvůli zvlnění.Vepředu se taky měly tendenci se taky začaly mírně deformovat. Takže originál už ne. tyhle sou perfektní, vana je polské výroby, ale taky super, sedí přesně nesmrdí.

Mám taky ty textilní luxury. Jsou tlusté a mají vysoký chlup a působí hodně měkce. Nevyžadují žádnou náročnější údržbu než je u textilních běžné. Nejezdím teď zase tak moc, tak není problém udržovat koberce čisté a rozhodně to vypadá lépe než guma.

Taky mám ze Zubří a jsou dobré, kvalitní. Měl jsem na předchozí autě CX-3 originální gumové včetně vany a vanu jsem reklamoval kvůli zvlnění.Vepředu se taky měly tendenci se taky začaly mírně deformovat. Takže originál už ne. tyhle sou perfektní, vana je polské výroby, ale taky super, sedí přesně nesmrdí.
Dík za tip. Vypadá to gut za ty prachy :O Akorát ještě Vanu do kufru nemají.

Back