to @Michall v Zubří vany nemají,já koupil tuhle https://www.gumko.cz/gumova-vana-do-kufru-mazda-3-hb-2019-/ a nemám s ní žádný problém, nesmrdí gumou a pěkně sedne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dík za tip. Vypadá to gut za ty prachy :O Akorát ještě Vanu do kufru nemají.
Ahoj, pár lidí tu úpravu tady už má. Taky by mě zajímalo jestli to dokážou zjistit v autorizovaném servisu... Více info dohledáš zde ---> https://www.mazdaklan.cz/threads/od...skyactiv-d-chiptuning-i-pro-rf-r2-lf-l5.4113/Ahojte, chcel by som sa opytat na prehratie 110 kw map na 90kw 2.0 benzín. Ma s tym niekto skusenost? v servise/stk nemoze nastat nejaky problem? (ci uz technicky, alebo byrokraticky?) pripadne pri update rj v autorizaku - napr. na garancke, zvolavacke...? Tipujem, ze zaloha povodnych map sa da urobit... Da sa trvalo vypnut 2 valcovy rezim?
Hmm to jsem si nikdy nevšiml že to mění barvu.jsem si myslel že je to obdobně jako u třeba palivoměru,že to ukazuje co a kolik tam je.mrknu na to.na tok energie jsem se díval, mívám ho sem tam na displeji,tam je to jasně vidět.no když vypnu motor po nějaké jízdě, tak se po několika vteřinách objeví na displeji údaj o průměrné a spotřebě za poslední jízdu a taky nahoře je úspora paliva a tam jsem ještě nic neměl,ale to asi souvisí s istopem,by musel být zapnutý. já ho pořád vypínám. no a cca dva dny jsem právě zkusil nevypínat a nic se nezměnilo,žádná úspora a v záložce o spotřebě paliva je využití mild-hybridu kW a tam taky žádný údaj.tak nevím.
No ale to by měl být ukazatel stavu nabití baterie pro mhybrid jak se píše v návodu. V tom případě to ve skutečnosti neukazuje co píší,a tím pádem je to jasné, a zároveň zbytečná informace.
No tak potom už jenom najet do nastavení a vypnout to.?Já to používám jenom jako doplňkovou informaci.To bude asi jen špatný překlad. Spíš bych to nazval “stavem nabíjení” než stavem nabití. Stav nabití je nejspíš jen v infotainmentu.
A zbytečný údaj to je . Stejně jako okamžitá spotřeba a animace v infotainmentu (ten jsem si zobrazil jen když jsem nevěděl proč se občas mění zvukový projev motoru a zvyšují se vibrace - 2 válcový režim) . Akorát to odvádí pozornost. Stačí mi souhrn na konci jízdy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jak jsi to prosím přepnul?No ta okamžitá spotřeba mi přijde docela dobrá, zvlášť potom co jsem přepnul budíky kde místo stupidních vlastně nic neříkajících čárek je zobrazena konkrétní číselná hodnota
Nastavení displeje, pak ten central driving display nebo tak něco a tam to je.Jak jsi to prosím přepnul?
Je to v nastavení v položce nastavení displeje.Jsou tam myslím tři motivy.Jak jsi to prosím přepnul?