Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
UrčiJen tak pro jistotu. I amatér se to někde musí naučit ?
RFID pouzdříčko používám taky, ale hlavně u velikých nákupních center/parkovištích. I malý bezpečnostní prvek si myslím má nějaký význam, přestože mám auto pojištěné. Mj. letos jsem řešil pojišťovací událost a i když mi za bouračku zaplatili, je to pěkná otrava plná starostí. Akorát mě se z Číny RFID pouzdra nevyplatily. Vybral jsem si tam pro mne jedno a pro manželku v jiné barvě druhé, zpočátku obě v pohodě a po roce už nefungovalo ani jedno. Pravděpodobně nějaký šmejd kde se ochranná vrstva nějak prošoupala nebo časem rozpadla. Předloni jsme tedy koupil se zárukou v ČR jiný, a zatím, musím zaklepat, auto s klíčkem v pouzdru nenastartuju.Správně. Jistota je jistota a z číny za pár korun.
Kameru zapoj do konektoru stmivaciho zrcátka. Pořiď stepdown měnič z 12 na 5v a budeš to mít pěkně schovaný v tom plastu za zrcátkem. Mám to tak už přes rok. Co se týče senzorů, tak to bude vypadat jak fabka nebo rapid. Docela lowcostově. Zase o 2 možný problémy méně na každý straně.No, jsem zvědav jak budou vypadat jen 3 parkovací senzory. A to USB po displejem klimatizace mě docela sere. Tam jsem chtěl zapojit kameru.
To by mě taky sralo.Ja tam mám mikro flash s muzikou.Kameru jsem připojil do přihrádky do zásuvky.Kabel od kamery jsem zastrčil za tapec nad předním oknem a stáhl ho za gumou těsnění dveří až pod sedačkou do kastlíku.Nikde nic nevisí a nepřekáží.Kdykoliv se to dá demontovat a nic nemusím rozdělávat.No, jsem zvědav jak budou vypadat jen 3 parkovací senzory. A to USB po displejem klimatizace mě docela sere. Tam jsem chtěl zapojit kameru.
Díky za rady. Až bude auto doma, tak na to kouknu kde to bude nejlepší (nejednoduší pro instalaci).Kameru zapoj do konektoru stmivaciho zrcátka. Pořiď stepdown měnič z 12 na 5v a budeš to mít pěkně schovaný v tom plastu za zrcátkem.
Kabel od kamery jsem zastrčil za tapec nad předním oknem a stáhl ho za gumou těsnění dveří až pod sedačkou do kastlíku.Nikde nic nevisí a nepřekáží.Kdykoliv se to dá demontovat a nic nemusím rozdělávat.
Kdyby byl zájem, můžu potom poslat nějaké foto pro inspiraci. ?Díky za rady. Až bude auto doma, tak na to kouknu kde to bude nejlepší (nejednoduší pro instalaci).
Mám Safety packet. Tak možná kvůli výstraze nějaký?Standardem jsou 4, paklize nemas park.asistenta?
zajímavý kousekMazda 3 bazar - Auto | Bazoš.cz
Auto - Mazda 3 bazar. Vybírejte z 855 inzerátů. Prodej snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.auto.bazos.cz