Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není nad klasické analogové budíky...
Mazda 3 BN
Tak ten kufr ,to vůbec neřeším, ale nechci aby moje auto bylo nebezpečné pro mojí rodinu a hlavně pro mojí malou holčičku.Nebezpečný výrobek - Mazda 3
adTest: MAZDA Mazda 3 (BP), Mazda CX-30 (DM) - nebezpečné výrobky
Časopis dTest: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.www.dtest.cz
dTest: MAZDA 3 - nebezpečné výrobky
Časopis dTest: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.www.dtest.cz
Předpokládám, že budou majitelé vyzváni dopisem ze servisu Mazda?
Zobrazit přílohu 38151 Zobrazit přílohu 38152
Správně. Jistota je jistota a z číny za pár korun.Já myslím, že spíš krabičku, která doma odstíní klíče, aby se nedal prodloužit signál k otevření a nastartování auta.
Jen tak pro jistotu. I amatér se to někde musí naučit ?Já to pochopil. Jen myslím ze amatér takový auto krást nebude a když ho bude chtít profik tak si ho vezme levou zadní.
Auto pojistit a v klidu spát a nestresovat se blbostma.
člověče a kolik že těch klíčů vlastně budeš mít ??, já nosím jeden v kapse ?obaly na klíče, faradayovu krabičku a pouzdro na klíče