• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Naopak určitě ne V práci máme firemní BMW vozy a je to téměř stejné i na ovládání či tvary některých prvků. Tak snad to vydrží co nejdéle pač u ostatních výrobců mi je na

Mazda 3 BN

Není nad klasické analogové budíky...

Mazda 3 BN

Ja sa počas jazdy na budíky ani nedívam, rýchlosť vidím na head-up alebo navigácii. Občas skontrolujem dojazd a teplotu (v zime). Zistil som napríklad, že head-up a ručička tachometra neukazujú úplne rovnako. :grinning: A som viac zvyknutý na digitál, kým odčítam rýchlosť z ručičky, trvá to..

Poslední úprava:
Zase na druhou stranu všichni víme jak se dneska dělají auta. Honem rychlý vývoj co nejdřív to prodat zákazníkovi a pak se chyby řeší za pochodu a na svolávačkách. Ale takhle to mají bohužel všichni. Člověk si nevybere. A lepší je to řešit v záruce než po a za svoje.

Na zaklade fotografie bol informovany predajca o zavade, obratom prisla informacia ze nahradny diel bol objednany a budu nas informovat kedy mozme prist na vymenu. Takze vramci reklamacie zatial spokojnost aj ochota servisu komunikovat online. Dufam ze vymena prebehne bez neziaducich problemov, nemam rad zvuky v aute a rozoberanie palubnej dosky asi bude nevyhnutne

Nebezpečný výrobek - Mazda 3
a

Předpokládám, že budou majitelé vyzváni dopisem ze servisu Mazda?

image003.jpg image001.jpg

Nebezpečný výrobek - Mazda 3
a

Předpokládám, že budou majitelé vyzváni dopisem ze servisu Mazda?

Zobrazit přílohu 38151 Zobrazit přílohu 38152
Tak ten kufr ,to vůbec neřeším, ale nechci aby moje auto bylo nebezpečné pro mojí rodinu a hlavně pro mojí malou holčičku.

To bude to jak se tu psalo ze začátku jak začne pipat a psát stop ne?
Mě se to stalo parkrat když se motam mezi auty a někdo tam jde ale trochu otočím volant a přestane. Ještě mi to nikdy nezaduplo brzdu.

Tak moje nová trojka by měla již být v Antverpách a předání je asi druhý týden v lednu. Poté co byla objednávka z července od Mazdy stornována, tak byla hned udělána 19.9. objednávka nová (na modelový rok 2022), auto se vyrobilo 17.10. a teď by již mělo být v Antverpách. Prodejce mi ukazoval, že mám štěstí, ve stejný den dělali objednávku na stejnou trojku jen s paketem sound a auto jestě není ani potvrzené, že se bude vyrábět (kvůli nedostatku čipů pro paket sound). Tak kdo čeká v Karlových Varech na trojku s paketem Style a Sound, tak se jen tak nedočká. Nová CX 5 taky jen tak nebude a u ostatních modelů záleží na výbavě.
Už mám všechny koberce, vložku do kufru, plašičku kun, bezpečnostní šrouby, gumové podložky do interiéru, zimní disky s pneu a senzory, obaly na klíče, faradayovu krabičku a pouzdro na klíče a další blbosti. Jen to auto ještě chybí.

Já myslím, že spíš krabičku, která doma odstíní klíče, aby se nedal prodloužit signál k otevření a nastartování auta.

Já to pochopil. Jen myslím ze amatér takový auto krást nebude a když ho bude chtít profik tak si ho vezme levou zadní.
Auto pojistit a v klidu spát a nestresovat se blbostma.

Já myslím, že spíš krabičku, která doma odstíní klíče, aby se nedal prodloužit signál k otevření a nastartování auta.
Správně. Jistota je jistota a z číny za pár korun.

Já to pochopil. Jen myslím ze amatér takový auto krást nebude a když ho bude chtít profik tak si ho vezme levou zadní.
Auto pojistit a v klidu spát a nestresovat se blbostma.
Jen tak pro jistotu. I amatér se to někde musí naučit ?

? a proč by děti a manželka měli nosit klíče? Ty je nechavas řídit?

Back