- 1 900
Aha,já myslel, že to chceš vypnout komplet.Od řidiče jde tou kolébkou odemknout celé auto.Jinak si může každý odemknout kolébkou sám.Alespoň myslím.?Já jsem to vypl, protože když jsem vozím naší babku, tak mě vždycky lomcovala dveřmi.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky mě to pěkně prudí, nechávám si vzadu bundu a tašku a vždycky když chci vylézt z auta a vzít si třeba peněženku při nastartovaném autě, tak tahám za kliku jak blbý a nic . Takže to automatické zamykání asi vypnu kompletně a bude.Měl bych dotaz: když jedu, tak se po chvilce zamknou dveře, ale když zastavím a nechám běžet motor, tak otevřu řidičovo dveře a kufr, ale zadní a spolujezdcovo dveře nejdou ani zevnitř ani zvenku otevřít. Až když vypnu motor. V menu jde nastavit jen zamknutí při jízdě a pak zamknutí při jízdě a odemknutí při vypnutí zapalování. Máte tam také jen ty 2 možnosti? V návodu je totiž asi 5 možností. Dík
Já jsem to tak udělal a mám klid a když se budu chtít zamknout,tak se zamknu ručně.?Taky mě to pěkně prudí, nechávám si vzadu bundu a tašku a vždycky když chci vylézt z auta a vzít si třeba peněženku při nastartovaném autě, tak tahám za kliku jak blbý a nic . Takže to automatické zamykání asi vypnu kompletně a bude.
Ono by se to pak odemykalo a zamykalo na každé křižovatce... O koloně raději nemluvit ?Jo to vím, ale to nechce manželka a ta se musí poslouchat. Jsem právě myslel, že by se to zamklo a při zastavení a běžícím motoru odemklo, ale to asi nejde.
Už jsem to zjistil. Když tu funkci nechci mít vypnutou, tak musím ostatní dveře při běžícím motoru odemknout vypínačem u řidiče.
No to je taky fakt. Až se to trochu zajede, tak si to odemknout nechám. Škoda ty koníky nevyužít.Ono by se to pak odemykalo a zamykalo na každé křižovatce... O koloně raději nemluvit ?
Gratuluji k autu. Plánuješ odemčení na G150?
akorát jsem nepochopil zda už to u nových modelů půjde, či se bude čekat na nějaké 150k kalibraceNo to je taky fakt. Až se to trochu zajede, tak si to odemknout nechám. Škoda ty koníky nevyužít.
Taky tam rád jezdím.Přístup vždycky 100%.?Dneska proběhla prohlídka po 3 letech v Autoefekt Zlín.Cena cca 5046 Kč. Olej, filtr, vzduchový filtr,kontrola karoserie. Pohodička, sem je radost jezdit
Tak já než najedu aspoň 10 tisíc, tak už to určitě půjde.akorát jsem nepochopil zda už to u nových modelů půjde, či se bude čekat na nějaké 150k kalibrace
Chlapy... Já vám nevím. Věc názoru. Olej 0W30 Castrol 5litru 1200kc, filtr olejový 200kc filtr vzduchový 300kc tak to máme 1700kc a kontrola karoserie ala že technik obejde auto s cigarem No jsou to vaše peníze. Chápu že někdo má lepší pocit když to vozí celé roky jen do autorizaku.Dneska proběhla prohlídka po 3 letech v Autoefekt Zlín.Cena cca 5046 Kč. Olej, filtr, vzduchový filtr,kontrola karoserie. Pohodička, sem je radost jezdit
Po sté a poprvé.to @Polsonside .Jo máš pravdu, že kdybach si to dělal sám, tak to bude za necelou polovinu, Jenomže já nemám garáž, parkuju na ulici. Tak asi nějak by se ten olej možná dal vyměnit i v takových podmínkách, ale zas je tu faktror - záruka, v mém případě prodloužená. Lít tam jiný než originál olej se mi nechce, protože kdyby byl nějaký problém s motorem, tak je to první čeho se Mazda chytne a zamítne reklamaci. No a pak si budu opravu hradit z vlastní kapsy, to bude možná víc než ty ušetřené 2000 ročně. Kontrola karoserie, no je to nesmysl, ale zas záruka, když něco tak co pak. Neuvažuju že bych auto třeba po dvou třech letech prodal, ale chci si ho nechat dost dlouho, takže ty prachy jednou za rok do toho dám. To je každého volba.
No ještě má autorizák jednu výhodu, pokud si majitel nového vozu neprošvihne roční prohlídku tak mu 10 let platí služba Mazda Europe Service, což si ale každý musí po uplynutí záruky propočítat, zda je to pro něho nějak vhodné. Já kdybych měl roční nájezd jen 5tis km taky bych si asi měnil vše sám. Navíc tato služba neznamená že Mazda poskytuje vše zadarmo, ale může se někde venku hodit.Chlapy... Já vám nevím. Věc názoru. Olej 0W30 Castrol 5litru 1200kc, filtr olejový 200kc filtr vzduchový 300kc tak to máme 1700kc a kontrola karoserie ala že technik obejde auto s cigarem No jsou to vaše peníze. Chápu že někdo má lepší pocit když to vozí celé roky jen do autorizaku.
Mazda 3 BN
Ten evropský servis platí jen rok od servisu auta v autorizáku. Když přijedeš další rok na prohlídku, tak se zase o rok prodlouží. A když nepřijedeš, tak to přestane platit.No ještě má autorizák jednu výhodu, pokud si majitel nového vozu neprošvihne roční prohlídku tak mu 10 let platí služba Mazda Europe Service, což si ale každý musí po uplynutí záruky propočítat, zda je to pro něho nějak vhodné. Já kdybych měl roční nájezd jen 5tis km taky bych si asi měnil vše sám. Navíc tato služba neznamená že Mazda poskytuje vše zadarmo, ale může se někde venku hodit.
Proč ten díl není na stránkách prima cool?Zítra v Autosalonu test Skyactiv-X, zrovna od tohoto pořadu si neslibuji žádné nové informace, ale kouknu na to
https://www.autosalon.tv/novinky/bo...oblem-ridice-pomoci-chytre-polozky-v-pocitaci
Je na stránkách autosalonuProč ten díl není na stránkách prima cool?