• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Mám dojem, že tuhle funkcí má paket safety.Já to řeším tak, že mám zapnuté pravé zrcátko a při couvání si ho spustim dole.

Mám Safety a tůdle. Zrcátko se nesklápí.
Tak že by to v paketu luxury?V předváděčce s kterou jsem jezdil a měla všechny pakety to bylo_Omlouvam se za mystifikaci.??

Tak teď si nejsem jist, ale řekl bych, že na předvádečce jsem to měl také a to byla jen výbava PLUS.

A nefunguje to náhodou jen když je zamáčklý ten čudlík na seřízení pravého zrcátka?

Jj přesně tak. Teď jsem to byl vyzkoušet. A asi je jedno jaké máš pakety v autě.

A nefunguje to náhodou jen když je zamáčklý ten čudlík na seřízení pravého zrcátka?
Tak to nevím.Mám tlačítko zmáčklé,ale zrcátko se mě nesklápí.Leda, že by to bylo ještě někde v nastavení a dalo se to aktivovat.Musim to prolétat.?

Manuál mám taky, a pakety style, sound a luxury ?
Ta předváďečka měla taky manuál a tam to fungovalo.?

Taky jsem to dneska zkoušel, mám manuál a nefunguje to. Totiž v návodu je psané, zařadit R, tzn. že by se to asi tahle funkce vztahovala pouze k automatu. Nevím.

Tak podle všech odpovědí tady, nezáleží na automatu nebo manuálu, ale na výbavě. Zatím to funguje jen s paketem Luxury. Ten má el. sedačky s pamětí i pro zpětná zrcátka, tak proto to jde asi jen v tom paketu.

Taky jsem to dneska zkoušel, mám manuál a nefunguje to. Totiž v návodu je psané, zařadit R, tzn. že by se to asi tahle funkce vztahovala pouze k automatu. Nevím.
Určitě to bylo i v manuálu.Předváděčka v plné výbavě to měla.?

V manuálu je psané
1 Přepněte spínač zapalování do polohy ON
2 Stiskem spínače pro výběr vyberte vnější zpětné zrcátko, které chcete sklopit dolů, příslušná kontrolka ve spínači pro výběr se rozsvítí.
3 Když přesunete volící/řadící páku do polohy R, vnější zpětné zrcátko se sklopí na té straně,kde byl stisknut spínač pro výběr.

Jak psal Pantauleo. Taky si myslím , že to půjde jen ze sedačkami , které jsou v elektrice a tím pádem i s pamětí.

Oni berou R jako polohu zpátečky a je jedno jestli je to v manuálu nebo automatu.

Poslední úprava:
A máš výbavu safety? Ty boční zadní senzory měly auta až výbavě safety, ostatní měly vpředu i vzadu po čtyřech. Zá mě jsou ty zadní světla teď hezčí, ale uvidím jak to bude vypadat naživo. Ta změna světel by měla být, jak si psal, aby pulsovaly jako v CX 30. A už jsi zkoušel všechny funkce konektivity?
Ahoj pane tau :). Běžné funkce konektivity jako připojení Bluetooth audia a handsfree jsem už samozřejmě zkoušel, ale třeba aplikace MyMazda neumí vůbec nic snad kromě přivolání asistenční služby. Asi je to dělané zatím výhradně pro elektrickou CX-30.
Jestli ovšem bude fungovat vzdálená OTA aktualizace softwaru auta, bude to pecka. Zatím jsem neměl možnost to vyzkoušet, všechno je aktuální.

Ahoj pane tau :). Běžné funkce konektivity jako připojení Bluetooth audia a handsfree jsem už samozřejmě zkoušel, ale třeba aplikace MyMazda neumí vůbec nic snad kromě přivolání asistenční služby. Asi je to dělané zatím výhradně pro elektrickou CX-30.
Jestli ovšem bude fungovat vzdálená OTA aktualizace softwaru auta, bude to pecka. Zatím jsem neměl možnost to vyzkoušet, všechno je aktuální.
Právě aplikace mymazda na mobilu by teď u všech nových aut (2022) měla umět otevřít, zamknout auto, zobrazit stav benzínu, tlak v pneu, zobrazit když někdo spustí alarm, poslat z aplikace cíl do navigace, zobrazit polohu auta atd. Elektrická Mazda pak nabízí funkci ještě víc.

Back