- 1 900
3 je proti MX5 obr???,ale máš pravdu je to ranec.MX5 ale ne za obycejnej malej hatchback
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
3 je proti MX5 obr???,ale máš pravdu je to ranec.MX5 ale ne za obycejnej malej hatchback
No na výsledek toho tvýho řešení s CBčkem jsem dosti zvědavej…Hm.... tak uvidíme. Jako Facelift M3 se mi tedy nelíbí - nicotné změny za mne spíše k horšímu, to jak vykuchali výbavu a blbě jí rozdělili s nutností dokoupit balíček a z venku je to stále stejný, mohli dát aspoň nové nárazník trošku to předělat aby bylo vidět, že je to novější model nebo pak větší změny uvnitř ve stylu lepší sedačky, vyřešit ty lesklé plochy jiným materiálem a nabídnout opravdu lepší výbavu a né jí zhoršit při zvýšení ceny.
Doufám, že už aspoń vyřešili ten motor a Mazda si konečně vytáhne hlavu z řiti a už se vyjádří k tomu co jim cvaká ve Skyaktivech-G - protože to cvaká plno lidem a Mazda se to snaží jen ututlat.
A jestli je to ,,vlastnost" nové konstrukce G třeba díky vypínání válců nebo já nevím co, tak ať se k tomu kurňa vyjádří a nesnaží se zákazníkům jednotlivě tvrdit, že to je OK, at si změní olej a podobné blbosti (olej na to nemá vliv - mám teď další WIN člověka co jezdil na Mazda 0W-20 i Mazda 5W-30 a rozdíl žádný) a lidi co si to nenechali vymluvit dostali nový motor - což by asi jen tak neměnili.
Všechny výrobci mají stejný rozměr.To je masakr. A větší desky tam nepůjdou dát?
Tohle je dobre peklo