- 167
Myslím si, že to mám taky tak...Dneska jsem měnil kola a všiml jsem si, že manžeta neschovává celý tlumič... Má to tak být? Mám to teda na obou stranách stejně, ale i tak mi to přijde divné..?
Zobrazit přílohu 48627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslím si, že to mám taky tak...Dneska jsem měnil kola a všiml jsem si, že manžeta neschovává celý tlumič... Má to tak být? Mám to teda na obou stranách stejně, ale i tak mi to přijde divné..?
Zobrazit přílohu 48627
Nejsem mechanik, ale mám to taky tak, a nejenom na Mazdě, ale i na jiných autech.Dneska jsem měnil kola a všiml jsem si, že manžeta neschovává celý tlumič... Má to tak být? Mám to teda na obou stranách stejně, ale i tak mi to přijde divné..?
Zobrazit přílohu 48627
Když položíš auto na zem ze zvedáku, tak ta prachovka ten tlumič zakryje. Tahle při zvednutým autě (natažený tlumič/pružina) je to v pořádku. Aspoň si můžeš trochu zkontrolovat tlumič.Dneska jsem měnil kola a všiml jsem si, že manžeta neschovává celý tlumič... Má to tak být? Mám to teda na obou stranách stejně, ale i tak mi to přijde divné..?
Zobrazit přílohu 48627
Ještě, že tak,připadal bych si jak v hrobě.Ta je jen u hatchbacku sedan má bohužel taky bílou.
Tak já to mám stejně už skoro od nového auta. Jen je divné, že vnitřní část kotouče brzdí až k okraji a vnější část mám stejně jako ty. Teď jsem na to při přehazování kol koukal a mám to takhle na obou stranách. Máš to taky stejně i z vnitřní strany?Tak dnes prohlížím nové kotouče a destičky na mojí 3 a pak proč mám orezlé kotouče na zadní nápravě. Brzdná plocha kotouče je 46 mm a účinná plocha brzdové destičky je 36mm. Pak to dopadá viz druhé a třetí fotografie.
Zobrazit přílohu 46444 Zobrazit přílohu 46445 Zobrazit přílohu 46446
No nahorů a dolů pohoda. Ale doleva ho zavřu a doprava otvírám přívod vzduchu, ale žebych si ho mohl směrovat to mi nějak nejde. Nebo tam není ta možnost? Jakože chci aby mi plně foukal na řidičovo boční okno a to nejde. Nastavím si výšku ale když chci natočit ty klapky do leva tak tím uzavírám přívod vzduchu.Co? Vždyť jdou normálně do stran i nahoru a dolu.
Z těch bočních mi fouká mám pocit když mám ofuk na sklo.
ty výdechy ve sloupcích foukají trochu míň, takže z vlastní zkušenosti vím, že zamlžené boční okno u řidiče a spolujezdce chvíli trvá než se ofoukne.Je potřeba to třeba vzít hadrou a zbytek už dodělá ofuk. Pokud se to furt mlží, mrknul bych v jaké kondici je kabinovej filtr.Může mi někdo říct jak docílím toho aby mi vzduch foukal z těch výdechů ve sloupcích u řidiče a spolujezdce na okno? Zkouším marně a vzduch stále neofukuje boční okna. Taky nechápu proč se přední výdechy nedají nastavovat i vodorovně ale jenom je tím buď otevřu nebo zavřu. To nějak nedomysleli soudruzi japonští.
Ten ale pasuje do BM/BN/GJ/GL/CX5.Kabínový filter Mann. Mení sa tak často že špekulacia aký je lepší je bezpredmetná, Po roku ho aj tak zase vymeníš.
Kabinový (pylový) filtr MANN-FILTER CU 24 009
Číslo výrobku: CU 24 009 Zjednodušené číslo výrobku: CU24009 OEM čísla (originální čísla automobilky): MAZDA KD45-61-J6X MAZDA KD4561J6X 9Agranex.cz