Blackwhite, já fólií lepil sám. Nikdy jsem to nedělal, pár videí zkouknul,ale jak začneš,pochopíš systém lepení. Pokud se nějaký díl nepovede, jednoduše strhneš, vyspíš se a lepíš znovu s rozvahou ,důkladněji. Když jsi u posledního dílu,je z tebe profík!
Fakt na tom nic není. Jsou to malé plochy.
Každopádně, já měl krom lišt kolem oken,vše sundané! Nárazník dolů,demontáž chromových dílů. To samé zpětná zrcátka, respektive kryty opatrně odcvaknout a následně v klidu doma lepit.
Já tenkrát ty Borbet V koupil v akci za 2500 Kč/ks. Nechtěl jsem už originál a chtěl se odlišit. Sedí perfektně. Tzn,středová krytka z origo kol se dá jednoduše zaměnit a středová díra vůči náboji nepotřebuje žádné vymezovací plastové kroužky. Ale jsou těžké. Nicméně, jak zde někdo zmínil, nelíbí se mi tenké paprsky, které většina lehkých kol má. Tož tak.
Ovšem,začíná mě honit mlsná a přemýšlím,zda koupit,nekoupit.
ALU kolo Borbet LX 8 0x18 5x114 3 ET48 MB72 5 black matt Borbet je německý výrobce alu disků výborné kvality s dlouhou historií Borbet produkuje disky které se často objevují jako originální vybavení vozů Kvalita a dokonalost jsou nejdůležitější pro tohoto výrobce který poskytuje na své výrobky
www.extrapneu.cz