- 2 750
Zircon Sand je Nagisa.
Tam je úžasný i barevně ten interiér.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Tam je úžasný i barevně ten interiér.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Máš recht cx3 mam černou metlu cx30 bílou metlu. Zitra jdou z baraku
A já kde už jsem tu barvu viděl?Zircon sand je taková ušlechtilá "khaki" Moc hezký, mám rád tyhle vojenský barvy (bez legrace).
Zobrazit přílohu 49976
(já vím že to zero je víc do zelena)
Zase se najde nějaký pičúz. Myslím, že s Platinum Quartz to nebude lepsí.Zvlášť když se bude auto krásně lesknout.Červenú metlu mám aj já. Pôvodne som chcel Machine Grey ale syn ma ukecal na červenú a že mi rozdiel doplatí. Čakám dodnes
Ale netušil som ako tá farba a auto pekne naleštené bude iritovať okolo jazdiacich a hlavne za mnou jazdiacich. Najprv som si myslel že je to len náhoda a jedná sa o nejakého pičúza čo mi chce pobozkať prdel. Neskôr som ale zistil že je tá pekná červená ako pre býka zástava. Tých pičúzov sa vyskytuje omno viac ako je únosné.
Budúca Mazda bude Platinium Quartz a uvidíme kde sa stala chyba.
Pánové (a dámy), je tu někde funkční link na relocation kit pro Mazdu 3 BP HB? Našel jsem buď mrtvé linky, nebo varianty pro BM, BN.
Předem dík za případnou omáčku okolo
Obvykle nemívám problém rozpoznat ironii, tady trochu jo43,- US + 20 US posta. No nekup to.
Zkus se zeptat @MCX3 ,ten něco podobného míval na svém BP.Spíš to chci dát za to, že bude auto hezčí. O ceně výrobní vs. prodejní se samozřejmě nemá cenu přít, to je brutus.
Tohle vlákno jsem viděl, ale co jsem hledal jsem nenašelJe to 3D print, nedá se to udělat ekonomicky a ekologicky z "místních zdrojů" (chápu, že 3d model asi nebude volně ke stažení).
Nebo třeba nějaká inspirace tady: https://www.mazda3revolution.com/threads/m3-2019-front-license-plate-relocation.236216/