• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Zircon Sand je Nagisa.
Tam je úžasný i barevně ten interiér.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Hm mě to v konfiguratoru dalo s touto výbavou na výběr všechny barvy. Jo ten interiér pěkný, koukal jsem teď na to.

Aha. Tak já myslel že ta barva se váže k této výbavě. Ale jo. Ten interiér je povedený.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Zircon sand je taková ušlechtilá "khaki" :) Moc hezký, mám rád tyhle vojenský barvy (bez legrace).

Japanese-Mitsubishi-A6M2-Zero-fighter.jpg

(já vím že to zero je víc do zelena)

Máš recht cx3 mam černou metlu cx30 bílou metlu. Zitra jdou z baraku 😁

Červenú metlu mám aj já. Pôvodne som chcel Machine Grey ale syn ma ukecal na červenú a že mi rozdiel doplatí. Čakám dodnes :)

Ale netušil som ako tá farba a auto pekne naleštené bude iritovať okolo jazdiacich a hlavne za mnou jazdiacich. Najprv som si myslel že je to len náhoda a jedná sa o nejakého pičúza čo mi chce pobozkať prdel. Neskôr som ale zistil že je tá pekná červená ako pre býka zástava. Tých pičúzov sa vyskytuje omno viac ako je únosné.

Budúca Mazda bude Platinium Quartz a uvidíme kde sa stala chyba.

Zircon sand je taková ušlechtilá "khaki" :) Moc hezký, mám rád tyhle vojenský barvy (bez legrace).

Zobrazit přílohu 49976

(já vím že to zero je víc do zelena)
A já kde už jsem tu barvu viděl?🤣

Červenú metlu mám aj já. Pôvodne som chcel Machine Grey ale syn ma ukecal na červenú a že mi rozdiel doplatí. Čakám dodnes :)

Ale netušil som ako tá farba a auto pekne naleštené bude iritovať okolo jazdiacich a hlavne za mnou jazdiacich. Najprv som si myslel že je to len náhoda a jedná sa o nejakého pičúza čo mi chce pobozkať prdel. Neskôr som ale zistil že je tá pekná červená ako pre býka zástava. Tých pičúzov sa vyskytuje omno viac ako je únosné.

Budúca Mazda bude Platinium Quartz a uvidíme kde sa stala chyba.
Zase se najde nějaký pičúz.😁 Myslím, že s Platinum Quartz to nebude lepsí.Zvlášť když se bude auto krásně lesknout.😉

Tak mám ještě jeden dotaz. Určitě jste už někdo řešil ochranu laku pomocí PPF fólií. Nemáte někdo schované precut šablony? 🙏 Stačil by front packet...

Pánové (a dámy), je tu někde funkční link na relocation kit pro Mazdu 3 BP HB? Našel jsem buď mrtvé linky, nebo varianty pro BM, BN.
Předem dík za případnou omáčku okolo :)

Pánové (a dámy), je tu někde funkční link na relocation kit pro Mazdu 3 BP HB? Našel jsem buď mrtvé linky, nebo varianty pro BM, BN.
Předem dík za případnou omáčku okolo :)

Taky nad tím uvažuji, ale zatím jsem se k tomu nerozhoupal :)

Ve dvou se lépe rozhoupává, řekl bych :)
Na to tvoje jsem koukal, ale přiznám se, že jsem neřešil, jestli nějak s cenou houpne doprava (je to asi US). U toho mého odkazu je mi navíc sympatické, že tam je vidět standardní evropská značka.

Spíš to chci dát za to, že bude auto hezčí. O ceně výrobní vs. prodejní se samozřejmě nemá cenu přít, to je brutus.

Back