Topaz
nový člen
- 12
Poslední úprava moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano, je to nějaký mrtvý, naposled se mi to spojilo v pátek 16.8. odpoledneVe vedlejším vláknu někdo psal, že jim aplikace u mx30 a cx5 už 2 dny nejde. Mně u trojky jde. Chyba bude zřejmě někde u Mazdy. Ta ikona je myslím síla DAB signálu.
Ber ! Super motor bez píč… vypinani válců ! A mild hybrid ! Myslim, ze 2019 to nema jesteHmnjo to co mám vybráno je 2019, tudíž ještě mušky nevychytané?
Navíc za to chtějí spoustu peněz, ale je to málo jeté. BM/BN, tam bych žádnou parádu nenahonil. Když už změna tak i designová musí být
Mazda 3 2.0SKYACTIV-G122 A/T COMFORT+
www.tipcars.com
Při obhlídce doporučuji sundat horní dekl motoru a pořádně zkontrolvat těsnění víka ventilů a krytu rozvodů jestli na nich není známka průsaku oleje.Hmnjo to co mám vybráno je 2019, tudíž ještě mušky nevychytané?
Navíc za to chtějí spoustu peněz, ale je to málo jeté. BM/BN, tam bych žádnou parádu nenahonil. Když už změna tak i designová musí být
Mazda 3 2.0SKYACTIV-G122 A/T COMFORT+
www.tipcars.com
Ahoj kluci. Rád bych se zeptal, jestli neudělám chybu, když měním bezproblémovou BM 88kW za BP 90kW.
Prostě je od manželky tlak na automat a vyhřívaný volant. Jsou obecně BP také tak v pohodě a držáci jako BM?
Pokud se to dá takto paušalizovat
Díky za postřehy a zkušenosti.
Tak trochu tě poopravím,, 2019, což mám já, vypínání válců má, ale já osobně o tom vůbec nevím, není to znatelné, pokud se na to vyloženě nezaměříš, nebo se když otáčka spadnou pod 1800. Mild-hybrid to také je, má to malou baterku někde schovanou, kterou krmí elektrický věci a ta se dobíjí rekuperací při brždění, nebo když brzdíš motorem. Tak jen tak pro informaci. Jinak za mně superauto, které vypadá, že bude držák,mám najeto přes 90t km a bez problémů, krom 2x měněnýho termostatu,v záruce zdarma, na kterej je už servisní info, a mění se pouze termostat jako takový, nikoliv jak doposud celé tělo. myslím že neuděláš chybu když si ji pořídíš.Ber ! Super motor bez píč… vypinani válců ! A mild hybrid ! Myslim, ze 2019 to nema jeste
Ajaj ok .. cx3 cista atmosfera ja cx30 uz valce a mild..tak omluva uz to neni klasika sorryTak trochu tě poopravím,, 2019, což mám já, vypínání válců má, ale já osobně o tom vůbec nevím, není to znatelné, pokud se na to vyloženě nezaměříš, nebo se když otáčka spadnou pod 1800. Mild-hybrid to také je, má to malou baterku někde schovanou, kterou krmí elektrický věci a ta se dobíjí rekuperací při brždění, nebo když brzdíš motorem. Tak jen tak pro informaci. Jinak za mně superauto, které vypadá, že bude držák,mám najeto přes 90t km a bez problémů, krom 2x měněnýho termostatu,v záruce zdarma, na kterej je už servisní info, a mění se pouze termostat jako takový, nikoliv jak doposud celé tělo. myslím že neuděláš chybu když si ji pořídíš.
Hergot ty ses úplně do té dvaapule zamiloval6 ku bych nekupoval, ten displej se systémem je hrozný pravěk. Mezi BM a BP často přesedám, BM je fajn, ale BP je jinde - interiér systémy, bude ti to dělat radost, ale spíš bych přihodil a koupil si jí novou s 2,5 vyprdl se na záruku a nechal to otevřít - jestli chceš prodám ti svou BP 2021 najeto 73000 km. Já bych tu 2,5 bral