• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Zdravím, poslal jsem si z mobilu do auta do navigace cíl cesty a nepřišel. Pak jsem zjistil, že se v aplikaci neaktualizoval stav vozidla již skoro dva dny a v autě je preškrtnutá ikona síly signálu vestavěné sim karty nebo co to je. Je chyba u mne nebo má problém Mazda nevíte?
20240817_115125.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Ve vedlejším vláknu někdo psal, že jim aplikace u mx30 a cx5 už 2 dny nejde. Mně u trojky jde. Chyba bude zřejmě někde u Mazdy. Ta ikona je myslím síla DAB signálu.

Poslední úprava:
Ve vedlejším vláknu někdo psal, že jim aplikace u mx30 a cx5 už 2 dny nejde. Mně u trojky jde. Chyba bude zřejmě někde u Mazdy. Ta ikona je myslím síla DAB signálu.
Ano, je to nějaký mrtvý, naposled se mi to spojilo v pátek 16.8. odpoledne

Potvrdzujem, aplikácia je nefunkčná, včera - dnes a zítra :)

Niečo s tým robia lebo dnes to pýtalo odo mňa prihlásenie čo obvykle si pamätá z minula a dáta nie su po včerajšej jazde aktualizované.

Tak u mě už aplikace také nejde. Poslední záznam mám včera z rána, od té doby manželka ujela 200 km a pořád tam jen ten ranní záznam. Ale tohle se stalo asi už 2x a po pár dnech to začalo fungovat.

Ahoj kluci. Rád bych se zeptal, jestli neudělám chybu, když měním bezproblémovou BM 88kW za BP 90kW.
Prostě je od manželky tlak na automat a vyhřívaný volant. Jsou obecně BP také tak v pohodě a držáci jako BM?
Pokud se to dá takto paušalizovat :rolleyes:
Díky za postřehy a zkušenosti.

Jen dovětek. Facelift BN je téměř identický co BM a můžeš ho mít s automatem i vyhřívaným volantem. BP bych volil z posledních dvou let výroby kde je většina drobností vychytano a určitě bych se nebál. Jen si zvyknout na vypínání válců a občas trpí motorky zrcátek. A na ventilkach už je TPMS...

Samsung S22 256GB Tapatalk

Hmnjo to co mám vybráno je 2019, tudíž ještě mušky nevychytané?
Navíc za to chtějí spoustu peněz, ale je to málo jeté. BM/BN, tam bych žádnou parádu nenahonil. Když už změna tak i designová musí být :)
Ber ! Super motor bez píč… vypinani válců ! A mild hybrid ! Myslim, ze 2019 to nema jeste

Hmnjo to co mám vybráno je 2019, tudíž ještě mušky nevychytané?
Navíc za to chtějí spoustu peněz, ale je to málo jeté. BM/BN, tam bych žádnou parádu nenahonil. Když už změna tak i designová musí být :)
Při obhlídce doporučuji sundat horní dekl motoru a pořádně zkontrolvat těsnění víka ventilů a krytu rozvodů jestli na nich není známka průsaku oleje.
Po ohřátí zároveň poslouchej jestli zespod motoru neuslyšíš ťukání.

Tak
Ahoj kluci. Rád bych se zeptal, jestli neudělám chybu, když měním bezproblémovou BM 88kW za BP 90kW.
Prostě je od manželky tlak na automat a vyhřívaný volant. Jsou obecně BP také tak v pohodě a držáci jako BM?
Pokud se to dá takto paušalizovat :rolleyes:
Díky za postřehy a zkušenosti.

Tak ja som presne prešiel z bezproblémovej BM na BP 2024 z obavami aj varovaním tu prítomných členov. Obavy sa nenaplnili a dnes mám 8000 km a všetko funguje ako má. Možno jedna kozmetická "závada" a to mierne poklepkanie upínača pásu spolujazdca. Je tam nejaký dotyk plastu ktorý sa chystám riešiť ale zatial som nemal na to priestor.

Čo ma ale hneď pri odchode z predajni nasralo to sú tí asistenti na kontrolu rýchlosti. Hneď som bol odhodlaný to povypínať ale nestalo sa a zvykol som si. Práve včera pri jazde za tmy mi pomohli, keď som nezbadal v mŕtvom úhle súbežne jazdiaci kamión pri napájaní na dialnicu. "Otravný" asistenti sú fajn.

Za mňa teda áno, keď sa jedná iba o tieto záležitosti. Ale som z generácii kedy sa bojovalo proti tretiemu brzdovému svetlu a pravé zrkadlo bolo iba krátku dobu :)

Poslední úprava:
Nazdar a nerozmýšľal si, žeby si vymenil BM-ko radšej za Mazdu 6 GL ? Samozrejme ak ťa rozpočet pustí a najlepšie nejakú verziu do roku 2018 s vypinaním valcov ;)

Tak ju berem, ale to by som ja nemohol mať, nezmestila by sa mi do garáže:) Už aj teraz som na doraz, len pre to že BP má 4, 66 m a BM malo tuším o 16 cm menej.

Trochu mi to přijde, jako kdyby někdo větší ženskou logicky považoval za lepší, než tu menší :)

Ber ! Super motor bez píč… vypinani válců ! A mild hybrid ! Myslim, ze 2019 to nema jeste
Tak trochu tě poopravím,, 2019, což mám já, vypínání válců má, ale já osobně o tom vůbec nevím, není to znatelné, pokud se na to vyloženě nezaměříš, nebo se když otáčka spadnou pod 1800. Mild-hybrid to také je, má to malou baterku někde schovanou, kterou krmí elektrický věci a ta se dobíjí rekuperací při brždění, nebo když brzdíš motorem. Tak jen tak pro informaci. Jinak za mně superauto, které vypadá, že bude držák,mám najeto přes 90t km a bez problémů, krom 2x měněnýho termostatu,v záruce zdarma, na kterej je už servisní info, a mění se pouze termostat jako takový, nikoliv jak doposud celé tělo. myslím že neuděláš chybu když si ji pořídíš.

6 ku bych nekupoval, ten displej se systémem je hrozný pravěk. Mezi BM a BP často přesedám, BM je fajn, ale BP je jinde - interiér systémy, bude ti to dělat radost, ale spíš bych přihodil a koupil si jí novou s 2,5 vyprdl se na záruku a nechal to otevřít - jestli chceš prodám ti svou BP 2021 najeto 73000 km. Já bych tu 2,5 bral :)

Tak trochu tě poopravím,, 2019, což mám já, vypínání válců má, ale já osobně o tom vůbec nevím, není to znatelné, pokud se na to vyloženě nezaměříš, nebo se když otáčka spadnou pod 1800. Mild-hybrid to také je, má to malou baterku někde schovanou, kterou krmí elektrický věci a ta se dobíjí rekuperací při brždění, nebo když brzdíš motorem. Tak jen tak pro informaci. Jinak za mně superauto, které vypadá, že bude držák,mám najeto přes 90t km a bez problémů, krom 2x měněnýho termostatu,v záruce zdarma, na kterej je už servisní info, a mění se pouze termostat jako takový, nikoliv jak doposud celé tělo. myslím že neuděláš chybu když si ji pořídíš.
Ajaj ok .. cx3 cista atmosfera ja cx30 uz valce a mild..tak omluva uz to neni klasika sorry

6 ku bych nekupoval, ten displej se systémem je hrozný pravěk. Mezi BM a BP často přesedám, BM je fajn, ale BP je jinde - interiér systémy, bude ti to dělat radost, ale spíš bych přihodil a koupil si jí novou s 2,5 vyprdl se na záruku a nechal to otevřít - jestli chceš prodám ti svou BP 2021 najeto 73000 km. Já bych tu 2,5 bral :)
Hergot ty ses úplně do té dvaapule zamiloval

Samsung S22 256GB Tapatalk

Back