Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
e to normální, nebo je to nějaká chybka?
Mazdar kluci, kdo má novou mazdu3, mohu se zeptat na spotřebu benzínu? Mám najeto zatim jen 250 km a průměrná spotřeba se drží na 8 litrech, Verva 100. Zajímalo by mě jakou máte ostatní spotřebu na novém autě.
Tiez mi to tak pride a sice neviem ako dlho auta mate ale ze este len 250 km.. ja som za prvy tyzden mal nieco cez tisic. Co sedite doma a polemizujete o spotrebe... nove auto si treba uzivatChlapi počítat průměrnou spotřebu po 250 km, nejste vy trošičku nedočkaví?
Jak správně zajet motorTak jinak. Jak správně zajet nový motor?
Tiez mi to tak pride a sice neviem ako dlho auta mate ale ze este len 250 km.. ja som za prvy tyzden mal nieco cez tisic. Co sedite doma a polemizujete o spotrebe... nove auto si treba uzivat
Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku
Ano, při klidně jízdě nejde benzin do dvou válců...Nova M3 ma vypinani valcu?
Nevíte náhodou prosím, jaký formát videa je přes USB podporovaný? Nemůžu to nikde najít, s dětmi by se hodiloVzdyt ten displej je uzky a siroky i podle fotek interieru. Takovy Lexus nebo BMW styl, ne? Vsak Mazda chce byt premii .
Takze ... 21:9? Idealni na filmy? Vsak kdo by tam chtel navigaci, ze jo ...
Ta 9” obrazovka titěrná rozhodně není, navíc poměrem stran by bylo přehráváné video větší jak na iPadu. Navíc je ne nyberu zdroje jedno USB 1.) audio 2.) video, takže by to nějaký videoformát podporovat mělo / mohlo. A Pete div se, naše děti ve svých skoro pěti letech nemají na hraní ani mobily, ani tablety. Zrcadlení Hadroida nevyzkouším, u nás jsou jablka.@Lukscha tak pokud si tam budeš zrcadlit Androida, tak co pustíš v telefonu, to ti poběží i na displeji auta přece.
Ale právě, proč by to kdo dělal?!? Titěrná obrazovka co je dáááleko před tebou, co potom chudáci děti na zadních sedadlech? Pouštět na tom film? To jako vážně? Navíc v době, kdy každé dítě pomalu už od školky má mobil nebo tablet.
To je jako kdyby sis chtěl do variátoru u skútra dávat kevlarový řemen. Prostě, proč by to kdo dělal?!