Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V případě dvojčat to ovšem zdvojnásobuje vstupní náklady na “klid”iPad jsem dítěti na delší cestu nabastlil na opěrku. Dítě na to nedosáhlo a nedrbkalo do nastavování, a ja měl klid.
7) ohlučnění za 1 - tiché, parádní svezení. Překonává o parník BN a podle mě i šestku. Bose hraje taky líp než v BN.
Děkuji za odpověď, to jsem chtěl vědětAhoj, dnes jsem zkoušel video sobory z flashky a žádný problem s přehrávání. Jakmile jsem se rozjel, video se vyplo a šel jen zvuk, z bezpečnostních důvodů tedy video nejde při jízdě
On je to vlastně jediný pořádný motor, co Mazda pro Evropu má. V BN jsem otestoval všechny motory a SkyD byl z nich nejlepší:Do 3ky? OMG...proč?
Pokud taháš přívěs tak se krouťák hodí Pokud budu mit benzín se stejným výkonem a polovičním krouťákem, tak budu stejne rychlejsiAle mít ve 3ce 135kW s krouťákem 445Nm by bylo super, to by byl takový dobrý čert na cestě.