- 1 621
To bysme museli udelat test, ale nemam kouli na auteAle s přívěsem rychlejší nebudeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To bysme museli udelat test, ale nemam kouli na auteAle s přívěsem rychlejší nebudeš
To jo, tam je o prckovi jasno. Ale beru to i tak, že auto vážící prázdne 1400kg má mít minimálně 100kW, protože jak se naloží, tak už to není ono. S-Maxe mám rád, je to výborné auto, taková krabice a takové jízdní vlastnosti.Sedvo: no, kdyz mi pred barakem stoji vedle sebe S-Max MK2 a M3 BN, tak mam o prckovi jasno
Jo takže ten poslední příspěvek od Vituse v tématu Co vás pobavilo, to seš ty?Sedvo...jojo, S-Max je fajn. Bral jsem 132kw a dost me bavi, jak "zavodnici" tresti oci, jak si je rodinna "krabice" namazala na chleba...zvlaste Buchlaky jsou fajn