- 86
Koupil jsem tady a tohle... https://www.alukola-levne.cz/alu-kola-cms-c22-grey-6-5x16-5x114-3-et40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak ti nevim, jestli nepleteme 2 veci dohromady - me nevyskakuje BRAKE kdyz zacnu predjizdet!!
"SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ ODSTUPU A RYCHLOSTI (DSA) Pokud se váš vůz rychle přibližuje k vozu před vámi, systém pro sledování odstupu a rychlosti bude v závislosti na rychlosti vozu upravovat výkon motoru, aby zabránil kritické jízdní situaci"
to pro odstup vyhodnoti, ze jsem moc blizko a kdyz zacnu predjizdet, tak to jakoby pri LIM proslapnu a nejedu!
nastesti se to deaktivovat da ...Ha, tak tenhle system asi v Sestce nemame? shr3k bude vedet. Neda se to trvale deaktivovat?
uf, to nejak zmerim, jak 'natesno' to je ... naposled co jsem to schvalne zkousel, tak asistent predemnou nechal tak 3 auta misto, a potom me pustl...takze kdybych jel na vzdalenost 2 aut, tak o nejakem narazu do zadku nekoho nemuze byt rec, a mam stejne smolika ... problem navic je, ze te ten asistent drzi i kdyz uz jsi komplet v levem pruhu!! .. co bych povazoval za logicke, at me drzi jak chce, ale kdyz dam blinkr doleva tak se vypne a necha to na me
Jak jsem psal ve své "recenzi", tak jsem v nové trojce zaznamenal to samé. Jel jsem v levém pruhu a auto mě stejně přibrzdilo za autem, které jelo vedle mě. Velice nepříjemné. U mě naštěstí dvou proudovka, takže nehrozila srážka s protijedoucím autem. A blinkry používám.Jeden maly postreh k asistentu 'systém pro sledování odstupu a rychlosti' - pekne nebezpecna vecicka!! to jsi tak pripraveny ze budes predjizdet, zavesis se za borce, trojka pekna natocena, a ted chces vyrazit a tuta pi*** te pridrzi vzadu nez mas vetsi odstup!! .... jednou me to chytlo pozdeji, to uz jsem byl vedle auta a nepustilo, doprotivky auto ... to nechces!!
Zajeď to jako normální auto. Trasa 500km nevadí, dokonce je to lepší varianta. A ideálně, když by aspoň 60% bylo město. Ale nesmí to být po dálnici. Ikdyž, s tvým nickem, ty asi můžeš.Tak sky x potvrzen do konce záři, prosím máte tu někdo rady, jak správně zajet? Tj. přes jaké otáčky nechodit a do kolika TKM a v kolika se tomu může nakládat do plna, aby motor nezlenivěl a zároveň už se neničil. A jestli tomu napr. nevadi při zajíždění jet delší trasu 500 km cca. Díky.