Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak co???tak svou M3 mám už doma v garáži. Udělám tu sólo vlákno na mé postřehy
Žeby to bol obyčajný G-vectoring , ktorý reaguje na natočenie volantu ?!..... 1. při vyšší rychlosti na automat do zatáčky, která podle GPS není asi tolik bezpečná, auto samo zpomalí a při výjezdu zase nabere nastavenou rychlost a za ......
absolutně souhlasím, díky tomu, že auto z těch cca 250 km najetých mělo max. 30 km v kuse, tak spotřeba 6,3 či jiná se nedá brát vůbec jako zřetel. Až pojedu na trase dlouhé cca 150 a více km, či bude mít motor najeto cca 5 tkm, bude to asi o něčem jiném. Prozatím beru spotřebu jako velmi zkreslenou, ale podle mne se budu po zajetí a klidné jízdě pohybovat kolem 5 l/100 km
Tak jaký byl víkend?Diky. Takze jen do 3t. Snad se udrzim .)
Tak jaký byl víkendabsolutně souhlasím, díky tomu, že auto z těch cca 250 km najetých mělo max. 30 km v kuse, tak spotřeba 6,3 či jiná se nedá brát vůbec jako zřetel. Až pojedu na trase dlouhé cca 150 a více km, či bude mít motor najeto cca 5 tkm, bude to asi o něčem jiném. Prozatím beru spotřebu jako velmi zkreslenou, ale podle mne se budu po zajetí a klidné jízdě pohybovat kolem 5 l/100 km
netuším, má zkušenost s Mazdou je akorát stará otcová M5 z roku 7, kterou jsme na jaře letošního roku prodali, takže tam nic takového nebylo a u žádného jiného auta jsem toto nezažil
Mazda nie je z tých ktorý by preferoval také zásahy do riadenia , to by bolo v rozpore s Jinba-Ittai.Takhle se chovají moderní auta s navigací, která má současně přednastavené bezpečné rychlosti pro průjezd zatáčkou. Umí to už celkem dost značek. Z těch neprémiových třeba VW. Bezpečně to poznáš podle toho, že auto samo zpomalí na 50km/h při vjezdu do obce.
Tak jaký byl víkend
Mazda nie je z tých ktorý by preferoval také zásahy do riadenia , to by bolo v rozpore s Jinba-Ittai.
Ale ktoho vie.... ako vieme, mazda už nie je, čo bola niekedy
Naopak do koncernových áut chápem prečo dávajú, povinne by som taký obmedzovač dával aj spaetne, pre všetkých koncernových pomaetencov.
Je fakt, že adaptivní tempomat funguje podivně. Mám nastavených 50, po vyjetí z vesnice a zrychlení ho musím vypnout, protože jinak po sundání nohy z plynu mi brzdí na 50. Dokonce toto dělá i v chvilkách kdy pouštím plyn kvůli zařazení vyššího stupně. V tuto chvíli zkouším, jestli není normální tempomat lepší...