Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Sky X 181 není, je jen 180, jinak na to, že jezdím furt v rozmezí 20 - 40 km od svého komína, tak fakt jsem nadšený jak malý jarda ... na druhou stranu jet delší trasu - třeba do Brna nebo jinam, tak věřím, že je ještě menší spotřebaKaždopádně je super, že jde jezdit za málo, když je potřeba a pak zas vypustit 180 koníků. No moc se mi líbí . Stačila by mi X-181 GT plus a packet sound.
Takže se to vlastně chová správně, tak jak se to chovat má a chyba je někde mezi sedačkou a volantem. Prostě se mu jen nechce na 4 vteřiny přidržet plusko na tempomatu; a nebo vypnout tempomat a na 90ce jej zase zapnout.
Zdravim, vikend v pohodě, zatím ujeto pouze 260 km. Několik mých postřehů ze sky-x sdn. Již od prvních kilometrů mě docela překvapilo vrzání palubky na větších nerovnostech, ne moc, ale je tam. Výkon nelze hodnotit, jezdím do 3000. Spotřebu mám 6,8/100 - nechápu jak to paja1983 děláTak jaký byl víkend?
Ok, všechny rady beru, nechci to linyPodle mého nevadí kratkodobé vytočení, pokud není motor v zátěži. Třeba z kopce dolu přidat lehce plyn, aby auto nebrzdilo motorem a motor se rozběhl ke čtyřem tisícům, ale pak spojku a přeřadit...
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk