Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano, podle palub. pocitace, brzda plyn skutecne ne, to az nekdy po zajeti Ale 6,5 neni dle me spatne. Spis nevim jestli veřit ukazateli dojezdu, nebo klasickému budíku stavu paliva. Klasický budík ukazuje např. a ten "dojezdový" vždy min. o 1/8 nádrže méně.a to vycházíš z palubního počítače? Pokud ano, ukazuje špatně. Teda pokud nejezdíš stylem brzda plyn
Možná bych šel i dřív, cca po 5000Já určitě dříve. Tak v půlce.
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Myslim, ze po z
Ano, podle palub. pocitace, brzda plyn skutecne ne, to az nekdy po zajeti Ale 6,5 neni dle me spatne. Spis nevim jestli veřit ukazateli dojezdu, nebo klasickému budíku stavu paliva. Klasický budík ukazuje např. a ten "dojezdový" vždy min. o 1/8 nádrže méně.
Dalších 250 km, najeto 700 a teď palubka ukazuje taky 6,3, což je pro mě luxus, i kdyby to tak skutečně bylo. Zatim super, začínám protáčet do těch 3500, ale má to už teď slušnou sílu i do těch 3000. S tím olejem uvidím, ale 20 000 ho tam nenechám Jinak u M2 taky, když už bliká poslední čárka na benzín, tak tam ještě bylo cca 10 litrů. Stroj je každopádně libovej, akorát na mě občas někdo blikne (světla jsou na automatiku) a zatím 1x to na mě řvalo brzděte, když bylo zaparkované auto víc vystrčené do silnice, což jsou prkotiny.špatně u mne ukazuje jak palubní počítač, tak i palivoměr, tzn. nic nového - znám z M5. Mi ukazoval dojezd 110km, vzal jsem plnou a bral jen 31 litrů. A při tehdejším stavu ujetých 650 km jsem se jednoduchým způsobem dostal na spotřebu 4,77 litrů/100 km, ale podle palubního počítače jsem měl spotřebu 6,3 litrů/100 km
co se týká výměny oleje - taky jsem nad tím uvažoval, ale v životě jsme to v rodině nedělali dřív než po roce a auta stejně sloužila v poho
Ano, mne taky jen na nerovnostech. Jinak interier tichy.souhlas, pokud je kvalitni cesta tak i u me totalne tiche, pri mene kvalitni, coz je u nas 80per drnceni nekde v palubovce plus odneked z prava od spolejezdce, je to otravne, prehlusi to hudba, ale ne vzdy chci behem jizdy poslouchat
co se tyce spotreby - u predchazeji 3 jsem mel dlouhodobou 6.49l - pocitano pres spritmonitor (Vehicle 666761), s soucasnou mam 6.08l
olej budu menit po roce, nenajedu vic nez 10tis rocne
jak to mate s sedackou? psal jsem ze u me dost tlaci, mate stejne zkusenosti?
Diky
souhlas, pokud je kvalitni cesta tak i u me totalne tiche, pri mene kvalitni, coz je u nas 80per drnceni nekde v palubovce plus odneked z prava od spolejezdce, je to otravne, prehlusi to hudba, ale ne vzdy chci behem jizdy poslouchat
co se tyce spotreby - u predchazeji 3 jsem mel dlouhodobou 6.49l - pocitano pres spritmonitor (Vehicle 666761), s soucasnou mam 6.08l
olej budu menit po roce, nenajedu vic nez 10tis rocne
jak to mate s sedackou? psal jsem ze u me dost tlaci, mate stejne zkusenosti?
Diky