Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ok. Díky. Po záběhu asi zkusím.Ty oktany navíc asi ne (zanedbatelně),ale ta aditivace navíc určitě prospěje. Minimálně těm vstřikovačům.
Ahoj, a do G122 dáváte 98 a 100ku benzín? Má to nějaký významnější vliv při zajíždění auta? Např. prvních 2tis km tankovat více oktan?Ty oktany navíc asi ne (zanedbatelně),ale ta aditivace navíc určitě prospěje. Minimálně těm vstřikovačům.
Mám ty kožené a jsou pohodlné pro mě, záda mě rozhodně nebolí, a to na ně trpím. Zatím tedy nejvíc 300 km v kuse. V normálních jsem neseděl, nemám možnost porovnat bohužel, takže jen můj pohled na ty moje.Zdravím! Koukal jsem na jednu zahraniční recenzi a recenzent tam říká, že jsou podle něj základní sedačky velmi nepohodlné a hrozně ho z nich bolely záda. Naopak ty v luxury paketu (elektronicky nastavitelné), jsou prý naopak úplně jiné a velice pohodlné. Může mi to někdo se zkušenostmi s oběma vyvrátit/potvrdit?
Díky!
Mně se to stalo za dva roky snad jednou, že jsem přijel domů, chcípnul motor a větrák běžel snad 10 minut. Už jsem myslel, že budu muset odpojit baterku.Zdravim, tak jsem to přestal v 1800 šetřit už úplně, dneska jsem jí pěkne prohnal. Co me ale zarazilo, že když se chcípla, tak běžel chladící větrák ještě 10 min., a to bylo venku 4 nad nulou. Má někdo zkušenost? Jinak jede krásně, má zvuk, tahá jak divá.
To me taky napadlo .) žádnyý přehřivání se nehlásilo, teplota byla kolem ty 100, jen me udivila ta doba a to, ze bylo venku jen 4 st.Mně se to stalo za dva roky snad jednou, že jsem přijel domů, chcípnul motor a větrák běžel snad 10 minut. Už jsem myslel, že budu muset odpojit baterku.
Tak to mám stejně Kopec 1,5 km tahák před barákem .) To bude ono.Tak pokud si tomu nakládal tak je celkem logické ze to pak dochlazuje. Já chladím skoro každý den. Mám před příjezdem domů celkem dlouhý kopec a tam to peru často do červených, takže pak se to chladí.
Dobrá otázka, to mě taky zajímá.Tak mě napadlo , když Sky-X využívá detonaci paliva, jak je ošetřenej chod při použití paliva s vyšším oktanovým číslem tj. paliva s vyšší odolností proti detonacím. Upraví se množství směsi, a časování, nebo jen bude méně docházet k detonacím a zapalovat směs se bude hlavně od svíčky, čímž se sníží efektivita? Jak to vidí např @Max6 ?