Tak abych to tu zase trošku "osvěžil"....Od minulého čtvrtku oficiálně vlasntím novou M3 SDN v barvě Machine Grey s Plus, Safety, Style a Sound pakety. Musím říct, že za ty peníze - cca 590 po slevě z cca 645 (mám tam ještě připlacené věci jako záruku, osvětlení nohou, folie na prahy apod) je to naprostá bomba. Mám "obyč" Gčkovej motor, ale jede více než parádně! Přesednul jsem z BMW 330xd, 180kw a musím říct, že to tak obrovský rozdíl není. Upřímně moc nerozumím lidem, kteří si stěžují na nedostatek výkonu. Jak jsem již psal, auto super, ale je na něm pár věcí, které jsou trošku "nedodělané". Například: Maličko mihotající se zrcátko u řidiče ve vyšších rychlostech, rezonující "plato" u sedanu - od basáku, nemožnost připlatit si za spolujezdcovo stmívací zrcátko a občasné "lupání" z tabletu při nerovnostech, které chvílí je a chvíli zase ne. Setkal se už někdo s těmito věcmi? Na autě jsem najel od čtvrtku ca. 1450km. Rezonování plata jsem vyřešil, je třeba trošku "stáhnout" páskou k sobě táhla od kufru, které kluci v Japonsku přidělali pouze neodhlučněným plastovým držákem. Jsou to takové tyčky, které jdou podélně pod platem. Pak OK. Zrcátko nejspíš (jako jedinou věc, která mi opravdu vadí) budu řešit v prosinci při výměně oleje po zajetí. Jinak naprostá spokojenost, žádné hlášky, na volnoběh absolutně bez vibrací, nešetřící jízdou spotřeba 6.5/100. Paráda.