Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nejde to. Každé auto to má povinně. Stále ovšem nechápu, co s tím máte lidi za problém? Za najetých cca 3500km mi auto na brzdy nikdy neduplo, pouze mi asi 3 krát zaznělo "Brzděte" a vše bylo oprávněný a je to super. Jestli vy se taky tak trochu na ty auta před sebou nelepíte až mocProsím neví tedy někdo, jak trvale vypnout tu prevenci srazky?
Tiez si myslim, ze tento asistent je jeden z tych vyladenych. V inych autach nie je zdaleka taky intuitivny a reaguje chaoticky a aj na auta stojace pri ceste... Mna osobne zachranil raz pred zrazkou ked pri radeni do pruhu som sa pozeral do spätaku aby som sa vmestil medzi 2 auta a auto predo mnou prudko zabrzdilo, asistent zareagoval a zabrzdil. Ja som nebol schopny tak rychlo zareagovat.Nejde to. Každé auto to má povinně. Stále ovšem nechápu, co s tím máte lidi za problém? Za najetých cca 3500km mi auto na brzdy nikdy neduplo, pouze mi asi 3 krát zaznělo "Brzděte" a vše bylo oprávněný a je to super. Jestli vy se taky tak trochu na ty auta před sebou nelepíte až moc
To nikdo nemá rád, ale ten systém tak funguje a bohužel v nových autech je. Řekl bych, že je ho tam dobré mít, ikdyž se to tak nezdá. Člověka 3 krát na*ere ale jednou ti může zachránit zadek.Nalepil jsem se schválně, protože mi tam vjel a pak jel jak šnek, což nesnaším, ale situaci bych zvládl v pohodě sám a navíc by mě zajímalo, jak si to hlídá, zda není někdo za mnou, protože ten by šel najisto do kufru
A máš safety paket? Protože kamera sleduje až moc dokonale pozornost. Já jen ukouknul do telefonu a pořvávalo to na mě, ale je fakt, že mě to už několikrát hodně dobře upozornilo. Nikdy ne zbytečně.Holt někdy před jízdou vypnu, jak si člověk vzpomene, nebo si na to nějak zvyknu. Šlo o to, že jsem jel po dlouhý trase už jen městem domů a pomalu za tim spal, hamstla na to bez varování brzděte a já chvíli nechápal, co se děje Ale probrala mě dokonale.
Jojo, čas na pauzu je někdy "dost náhodný". Já mám permanentně přivřený oči, tak si to myslí, že nejspíš spím Telefon jen připojuji ke CarPlay, takže jsem koukal nejspíš na připojení... Každopádně každá věc, která mi může pomoct při nechtěně odvedené pozornosti je vítaná. Aspoň u mne.Mám komplet, tj. vč. safety, a to máš asi pravdu, byl jsem jako mega utahanej za cel. tyden, po dlouhým řízení, atd, že to k tomu mohlo přispět. Na druhou stranu mi to někdy napíše čas na pauzu (což teď nepsalo) i po pár km a při "svěžím" stavu. S telefonem mě to nikdy neřvalo, ale nepoužívám ho při jízdě zas tak často.
Ptačí pohled, který je stejně dosti zkreslený. Trochu z jiného soudku, máš Hatch nebo Sedan? Já pořídil Sedan. Řeším lupání z tabletu, budu to rozebírat a podkládat měkčenou oboustrankou nebo něčím podobným a pak rezonace z jednoho malého zadního repráku v platu. Dále budu chtít reklamovat "mihotající se" zrcátko řidiče. To mě snad nejvíc vytáčí + ten tablet. Já jsem strašně ujetej na různý pazvuky, proto jsem se zbavil svý E91 330xd. Poslouchat různě znějící diesel + roletky v kufru apod, to je k zbláznění.Přesně řečeno - náhodný Mít bych to tam nemusel, safety jsem jediný chtěl vyhodit, protože mi přišel zbytečný, ale pak jsem ho vzal kvůli tomu "ptačímu pohledu" při parkovacích manévrech
Problém je v tom, že to auto je tak tiché, že tyhle pazvuky jsou strašně slyšet. Každopádně, auto bomba, jede podstatně lépe než udávaných 90kW, na starší generaci při stejném motoru (88kW) naměřili přes 110kW, takže myslím, že tady to bude obdobné. Jediné co bych ještě vytknul, jsou adaptivní dálková světla, ALE POUZE na dálnici, kde je hodně odrazových cedulí. Zběsile to přepíná a absolutně netuší. Jinak na okreskách a kdekoliv jinde, naprostá paráda.Taky sedan, a mám to přes kopírák, zvuky okolo displeje a rezonance repro vzadu Zrcátko se sice nemihotá, ale při zavření dveří drnčí, a to dost, takže nějaká vůle tam taky bude. Jo, taky jsem přešel teď z ropy, ale jen jedna v životě byla, jinak jen benziny vždycky. Na tablet a repro se vybodnu, ale to zrcátko taky budu chtít. Myslel jsem, že pomůžou zimní 16" na pazvuky, ale kdosi tu psal, že ne, já ještě přehozeno nemám, tak nevím. Ale motor je balzam proti chrochtovi .)
Přikládám to tomu, že mazda udělala zásadní revoluci. Nevychytali to všechno, s tím jsem tak nějak počítal. Na jednom nejmenovaném fóru, který má v názvu revoluci a 3ku, je přímo návod na opravu tohohle pazvuku. Musí se odcvaknout mřížka repráku na palubce, pod ní jsou 2 10mm šrouby, odmontovat, tablet vysunou směrem nahoru, odpojit dva konektory, vypodkládat lepícím tlumícím materiálem a je po problému.Ty zvuky kolem displeje má víc lidí. Jako vadí mi jen, že co mám ještě m2, tj. základní model, samý tvrdý plasty vevnitř, deset let stará a plasty ani nepipnou.
Počkej, tam jde nastavit citlivost na dálková světla? Vím pouze o tom, že je tam nastavení sensitivity na přepínáním mezi DRL a Potkávačkama. Na dálkový pokud vím nic takovýho není. Na mne bliknuli jen asi 2krát, ale to lze přisuzovat LEDkám jako takovým. Blikali na mne pouze když dálkový nesvítili, takže tak. Prostě to šajníS dálkovkami též problém trochu (noc jezdím hodně), občas na mě někdo blikne, a to jsem postupně vyzkoušel všechny citlivosti, ale změná žádná. Teď v pátek na mě někdo blikal i na klasické tlumené v auto režimu, ale jako zhasínat kvůli němu nebudu .)))
Blbě jsem se vyjádřil, citlivost světel jako takových, ne jen na dálkovky. Tj co jsi psalPočkej, tam jde nastavit citlivost na dálková světla? Vím pouze o tom, že je tam nastavení sensitivity na přepínáním mezi DRL a Potkávačkama. Na dálkový pokud vím nic takovýho není. Na mne bliknuli jen asi 2krát, ale to lze přisuzovat LEDkám jako takovým. Blikali na mne pouze když dálkový nesvítili, takže tak. Prostě to šajní
Přesně, svítí super.Počkej, tam jde nastavit citlivost na dálková světla? Vím pouze o tom, že je tam nastavení sensitivity na přepínáním mezi DRL a Potkávačkama. Na dálkový pokud vím nic takovýho není. Na mne bliknuli jen asi 2krát, ale to lze přisuzovat LEDkám jako takovým. Blikali na mne pouze když dálkový nesvítili, takže tak. Prostě to šajní