• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

pri vyjizdeni z garaze jsem zaroven zmacknul zavirani vrat a pekne jsem si dodrel zadni cast strechy (asi 30 cm od hrany skla) plus tam jsou prohlubne, nema nekdo odhad kolik bude stat oprava? komplet prelakovani strechy plus doufam vyrovnani prohnuti, zadni sklo ma taky skrabance ale to neresim
budu resit pres havarijko, jen me to zajima, diky

Zdravím přátelé. S tímto se někdo už setkal? Blbě funguje senzor na stěrače. Zřejmě kvůli stavu viz foto.

https://ibb.co/Kw2zYbf
https://ibb.co/T2znkwx

Reklamovatelné?

Díky
Ahoj, tobě měnily (někdy) čelní sklo ? Tohle jsem už viděl po výměně čelního skla že špatně nalepili to "asi polarizační" sklíčko. Jednou jsem i řešil že ho tam v autorizáku zapomněli nalepit.
A ano, potom špatně nebo i vůbec nefunguje automatický stírání.

Ahoj, tobě měnily (někdy) čelní sklo ? Tohle jsem už viděl po výměně čelního skla že špatně nalepili to "asi polarizační" sklíčko. Jednou jsem i řešil že ho tam v autorizáku zapomněli nalepit.
A ano, potom špatně nebo i vůbec nefunguje automatický stírání.
Ahoj,

Měnili. V autorizáku. Předpokládám že tam v tom samém uplatnit reklamaci..?

pri vyjizdeni z garaze jsem zaroven zmacknul zavirani vrat a pekne jsem si dodrel zadni cast strechy (asi 30 cm od hrany skla) plus tam jsou prohlubne, nema nekdo odhad kolik bude stat oprava? komplet prelakovani strechy plus doufam vyrovnani prohnuti, zadni sklo ma taky skrabance ale to neresim
budu resit pres havarijko, jen me to zajima, diky

auto zpet po oprave - prestrik / vyrovnani / nove zadni sklo - vsimnul jsem ze listy na strese jdou ted lehce stranove posouvat, prikladam foto kde nad sloupkem mezi dvermi jsou videt 2x zacvaky plus na zadnimi dvermi viditelna "podlozka" - muzete se nekdo prosim podivat jestli to mate taky, jen chci vyloucit ze listy jsou spatne nasazene.
Diky

1.PNG

auto zpet po oprave - prestrik / vyrovnani / nove zadni sklo - vsimnul jsem ze listy na strese jdou ted lehce stranove posouvat, prikladam foto kde nad sloupkem mezi dvermi jsou videt 2x zacvaky plus na zadnimi dvermi viditelna "podlozka" - muzete se nekdo prosim podivat jestli to mate taky, jen chci vyloucit ze listy jsou spatne nasazene.
Diky

Zobrazit přílohu 27565
Jestli je to z vnitřní strany od střechy,tak je to asi v pořádku.Ty zacvaky mě jdou taky vidět,jenom nevím co myslíš tou podložkou.

Ahojte, používa niekto Android auto a prehrávanie hudby cez bluetooth na striedačku? V infotainmente je bug, ktorý spôsobuje, že po pripojení telefónu cez android auto sa zruší párovanie bluetooth pre prenos hudby (znova sa telefón pripojí, ale iba v režime telefón). Pre prehriatie hudby treba zakaždým vbehnúť do nastavení bluetooth pre telefón a upraviť nastavenie. Je to dosť otravné, na kratšie jazdy používam bluetooth a na dlhšie chcem AA. Ale kvôli tomuto bugu som si odvykol a používam iba blUetooth :D. Riešil niekto tento problém? prípadne by niekto niekto mohol pri garančnej prehliadke vyzistiť, či to majú opravené, a či môžu spraviť update fw.. (čo som sa dočítal, tak v mazde o tom vedia a riešili to aj s panasonicom - dodava infotainment..)

Ano, mam to same, je to velice otravne a dopadlo to tak, ze nepouzivam AA (ono je totiz zabugovane nejvic).

On to neni uplne bug, protoze AA vyuziva bluetooth pro prenos nekterych veci a jako handsfree. A hudba jde pres kabel. Takze je to spis vlastnost :(

to, že AA používa bluetooth je v poriadku, ale že zmení profil spárovaného telefónu bez AA už ok nie je. Keď používam opakovane profil telefón aj prenos hudby cez bt a auto s tým nemá problém, a po použití AA a následnom pripojení cez bt mi režim prenosu hudby z ničoho nič zmizne, tak to normálne chovanie nie je.. build zostavenia môjho infotainmentu je 10019. Verím, že to v novších zostaveniach opravili. Len to treba od dílerov žiadať, sami od seba ľudom fw infotainmentu updatovať nebudú. Ja to pri garančke určite budem požadovať (možno aj skôr). Určite nie som jediný, kto sa s tým stretol, a ak to niekoho hnevá, a je možné takúto chybu odstrániť, tak by o to mal požiadať...https://www.mazda3revolution.com/th...ently-turns-off-bluetooth-media-audio.236630/

Už někdo z vás řešil rozhozenou geometrii? Mám volant natočenej mírně doprava. Najeto 8000. Normálka? Žádnou díru jsem nevymetl.

Už někdo z vás řešil rozhozenou geometrii? Mám volant natočenej mírně doprava. Najeto 8000. Normálka? Žádnou díru jsem nevymetl.
Ano, mám to úplně stejně. Na geometrii jsem byl už dvakrát a pokaždé v pořádku. Při příštím servisu je nechám sundat věnec volantu a vycentrovat, protože mě to docela štve.

V monitoru spotreby paliva u meho auta mne zaujalo, ze snad nikdy jsem si nevsiml u polozky M Hybrid jineho udaje nez 0 kWh. Jak to mate vy? Dle monitoringu toku energie mi auto normalne dobiji baterky, pomaha si pri rozjezdu, vyuziva energii z baterii na napajeni spotrebicu. Ale u generovane energie mi tvrdi, ze mam 0. To se mi nezda.

upload_2020-4-27_11-29-33.png

V monitoru spotreby paliva u meho auta mne zaujalo, ze snad nikdy jsem si nevsiml u polozky M Hybrid jineho udaje nez 0 kWh. Jak to mate vy? Dle monitoringu toku energie mi auto normalne dobiji baterky, pomaha si pri rozjezdu, vyuziva energii z baterii na napajeni spotrebicu. Ale u generovane energie mi tvrdi, ze mam 0. To se mi nezda.

Zobrazit přílohu 27913
To by mě taky zajímalo :D Já tam snad viděl max 0,3 kWh a to při cestě po D1 na dálku. A stromeček také stále žádný :( Najeto 9000. Co se týče stromků, tak skrz i-Stop jim moc nepomáhám :D Ten vypínám hned při startu až na výjimky, kdy zapomenu.

Poslední úprava:
Back