• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Stromky moc neresim, kdybych jim chtel opravdu pomoci, tak si necham jeste 10 let sveho EURO 5 bavoraka, ktery ma emise vicemene stejne jako nove auto a nebudu nicit prirodu vyrobou noveho auta...

Ale spis mi jde o to, jestli je ten ukazatel vadny (dnes jsem prehral novy FW infotaimentu na posledni verzi EU01_10047, treba to pomuze, i kdyz dle changelogu ne) nebo je cely ten system opravdu tak neucinny, ze za 100 km jizdu nedokaze vyrobit ani 1 kWh.

Co se i-Stop tyce, pouzivam ho presne obracene - po startu vypinam a na zeleznicnich prejezdech, dlouhych semaforech a podobne ho zapnu :D

V monitoru spotreby paliva u meho auta mne zaujalo, ze snad nikdy jsem si nevsiml u polozky M Hybrid jineho udaje nez 0 kWh. Jak to mate vy? Dle monitoringu toku energie mi auto normalne dobiji baterky, pomaha si pri rozjezdu, vyuziva energii z baterii na napajeni spotrebicu. Ale u generovane energie mi tvrdi, ze mam 0. To se mi nezda.

Zobrazit přílohu 27913
Mám to taky tak,přesně jak jsi to popsal.

Ono to možná bude tím, že ta baterka je fakt malá... nejvíce jsem měl 0,6kWh. Někde jsem našel kolik má ta baterka 600kJ. Kdo to dokáže převést? Google říká, že 600kJ/h je 167W.

Je tu nějaký majitel Hatchbacku M3 BP? Můžete mi prosím změřit rozměry kufru při zachování víka? Moc díky.

Je tu nějaký majitel Hatchbacku M3 BP? Můžete mi prosím změřit rozměry kufru při zachování víka? Moc díky.
Ahoj ,rozměr kufru je: šířka 110cm, šířka mezi blatníky 101cm,hloubka dole 82cm, hloubka pod víkem 58cm a výška po víko 50cm

Ahoj ,rozměr kufru je: šířka 110cm, šířka mezi blatníky 101cm,hloubka dole 82cm, hloubka pod víkem 58cm a výška po víko 50cm
Díky, ještě prosím 2 věci. Máš sound paket? A jak půjdeš kolem auta, změřil bys (aspoň plus mínus) jaká je hloubka ve výšce cca 35 cm (nevím jak moc se to víko svažuje u BP)? Moc díky.

Podívej a co se týká převodovky u BP, tak ta je stejná pro G122 i X180? Nebo je to jako u G120 vs. G165 u BM? Víte to někdo?

Díky, ještě prosím 2 věci. Máš sound paket? A jak půjdeš kolem auta, změřil bys (aspoň plus mínus) jaká je hloubka ve výšce cca 35 cm (nevím jak moc se to víko svažuje u BP)? Moc díky.
Paket sound nemám,ale myslím, že slušně hraje i to základní audio, které je tuším od Panasonicu.Hloubka v 35cm je cca 61cm.

Paket sound nemám,ale myslím, že slušně hraje i to základní audio, které je tuším od Panasonicu.Hloubka v 35cm je cca 61cm.
Já Bose mám v sedanu hraje to ok. Hlavní + vidím asi v repru v palubce. Neměl jsem ale možnost porovnat.

Já Bose mám v sedanu hraje to ok. Hlavní + vidím asi v repru v palubce. Neměl jsem ale možnost porovnat.
Jasně, já to. řeším kvůli tomu, že Bose ubere ještě 4 litry zavazadlového prostoru (předpokládám na výšku).

Jsem překvapenej, že je tam rameckovy zrcátko, volant postrádá dekorovej kroužek a otvírání přihrádky je černý. Jen takový postřehy na první kouknutí. Konečně aspoň vidím rozdíly se stylem. Podle mě nutnost kvůli ledkovemu drl a adaptivním světlům.

Mimochodem, ten výškáč ve dveřích je oem?

Subwoofer je pod podlážkou ne?
V ceníku je to uvedeno takto:

Objem zavazadlového prostoru, VDA, 5 sedadel (dm3) 330–334**
** Hodnota 330 dm3 objemu zavazadlového prostoru platí pro verze s audiosystémem Bose®

Tak mi z toho vyplývá, že se zmenší nákladový prostor na výšku, ale nevím (nakonec je to zanedbatelné).

Tak právě pod podlážku bez subwooferu nějaké ty 4 VDA cihličky nacpeš.

No tak jsem projel skoro všechny recenze na webu a Youtube a pokud ten motor G150 v pondělí nebude vyloženě průser, tak do toho asi půjdu. Vyměním holt 15 koní za větší komfort a nádherný design :heart: V tom případě pak budu prodávat ojetinu v tak skvělém stavu, jakou ještě svět neviděl :cool:

Jsou i v reálu ty látkové sedačky tak výrazně dvoubarevné jako na fotce? Na některých fotkách jde ten hnědý střed dokonce do šedo-zelena. Chvíli jsem v tom seděl u prodejce, ale nepřišlo mi to.

40FDE4A4-27C2-4E1D-9889-40252DEEA409.jpeg

Vidíte, úplně jsem zapomněl, že jsem si to i vyfotil, jak jsem v tom seděl :) (moji amatérskou fotku asi poznáte - s vypnutým infotainmentem). Tak buď v modelovém roku 2020 změnili potahy, nebo je to hra světla a stínů :eek:

78D6FD3A-C72D-4BF6-B100-1F65EB3B2369.jpeg

Back