- 237
Již brzy bude recenze
Zobrazit přílohu 28455
Tomášovy recenze mám rád.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Již brzy bude recenze
Zobrazit přílohu 28455
Již brzy bude recenze
Zobrazit přílohu 28455
Po aktualizaci ano.Hezké zapoměl jsi akorát zmínit udržování v pruzích. To se jim moc nepovedlo. Funguje Vám rozpoznávání značek při použivání waze pro Apple CarPlay?
Je tady i na internetu návod a je to opravdu jednoduché.Updateol si to sam alebo niekde v servise? Na nete som nenasiel navod ako si to sam updatenut, mne to este stale nefunguje :/
Mne se jen cca 2 krát za 7 měsíců stalo, že díky vodě jsem musel sáhnout dvakrát na kliku. Jinak bez problémů. Samozřejmě bez rukavic. Jezdím denně.Krátím si čekání na auto, tak pročíám ten velký manuál a narazil jsem na to, že může být problém v zimě s otvíráním dveří (bezklíčový vstup) s rukavicemi (koženými). Máte prosím někdo osobní zkušenost? To by mně teda dost štvalo
Krátím si čekání na auto, tak pročíám ten velký manuál a narazil jsem na to, že může být problém v zimě s otvíráním dveří (bezklíčový vstup) s rukavicemi (koženými). Máte prosím někdo osobní zkušenost? To by mně teda dost štvalo
Taky bez problémů.Auto devět měsíců a stalo se mě párkrát, že jsem musel vzít dvakrát za kliku.V rukavicích auto neotvírám.Krátím si čekání na auto, tak pročíám ten velký manuál a narazil jsem na to, že může být problém v zimě s otvíráním dveří (bezklíčový vstup) s rukavicemi (koženými). Máte prosím někdo osobní zkušenost? To by mně teda dost štvalo
Já to řešil, ale zatím nevyřešil. Při první reklamaci tam něco podotahovali, stav se zlepšil tak o 50%. Už jsem na dálnici alespoň něco viděl. Při další reklamaci vyměnili sklíčko, ale stávající stav se nezlepšil. Na další reklamaci nemám náladu, nechám to až na garančku v říjnu. Snad do té doby na něco příjdou. Měl jsem půjčenou předváděčku a tam se to zrcátko nechvělo. Takže asi kus od kusu.Řešil a vyřešil už někdo třepotající se zrcátko řidiče při dálničních rychlostech? Jen mne zajímá, zda se to už podařilo nějakému servisu vyřešit. Poslední info bylo, že stále neví co s tím.
Tzn. že výměna zrcátka za nové by stav nejspíš vyřešilo. Díky za infoJá to řešil, ale zatím nevyřešil. Při první reklamaci tam něco podotahovali, stav se zlepšil tak o 50%. Už jsem na dálnici alespoň něco viděl. Při další reklamaci vyměnili sklíčko, ale stávající stav se nezlepšil. Na další reklamaci nemám náladu, nechám to až na garančku v říjnu. Snad do té doby na něco příjdou. Měl jsem půjčenou předváděčku a tam se to zrcátko nechvělo. Takže asi kus od kusu.
Měl jsem to prakticky od novoty taky - natočený volant doleva. V rámci záruční opravy jiných věcí (zrcátka, těsnění dveří,..) jsem požádal o kontrolu geometrie a po seřízení vč. protokolu už je to v pořádku. Najeto necelých 6000 a konečně z toho volantu nejsem na nervy.Už někdo z vás řešil rozhozenou geometrii? Mám volant natočenej mírně doprava. Najeto 8000. Normálka? Žádnou díru jsem nevymetl.
Klidně se rozepiš. Jsem jedno velký okoMěl jsem to prakticky od novoty taky - natočený volant doleva. V rámci záruční opravy jiných věcí (zrcátka, těsnění dveří,..) jsem požádal o kontrolu geometrie a po seřízení vč. protokolu už je to v pořádku. Najeto necelých 6000 a konečně z toho volantu nejsem na nervy.
Na nervy jsem z jiných věcí, ale to je jiná kapitola.
Už jsem si tady na foru různě poplakal .Klidně se rozepiš. Jsem jedno velký oko
Na zahraničním fóru to řešili. Dotahovali poloosu.Už jsem si tady na foru různě poplakal .
Ale ještě jednu věc jsem tady neviděl, nebo možná přehlídnul. Když trošku prudčeji zabrzdím a potom se rychleji rozjedu, ozve se od přední nápravy (asi) takové klepnutí. Při brdění i při rozjezdu. Díval jsem se, jestli se mne netýká ta svolávačka na dotažení předních kol, ale nee. Když jsem to zmiňoval v servisu spolu s reklamacemi dalších věcí, tak to nějak neřešili, že možná třmeny brzd. To se mi moc nezdá. Ale zase nechci servisákům křivdit, protože se fakt snaží. Půjčená předváděčka s najetými 10000 to nedělala.
Aha, díky za tip.Na zahraničním fóru to řešili. Dotahovali poloosu.
Zde se to myslím řešilo: https://www.mazda3revolution.com/threads/vibration-from-a-stop.234435/#post-2448447Aha, díky za tip.
Taky to na sedanu pozoruju. Nevím ale jak to vyřešit. Podle mě to dělá hlavně zadní část dveří, kde jakoby okno přesahuje karoserii.Riesil uz niekto uspesne podfukovanie dveri, hlavne zadnych? Mam sedan a teraz som si spravil po sebe dve otocky po 500km vacsinou dialnica a je to pekny prievan...sediet v zadu tak asi ohluchnem od toho podfukovania.