• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Co příjem FM rádia u nové trojky? Je lepší než u BM? Hlavně se chci zeptat Brňáků - poslouchám hlavně Evropu 2 (občas FREEčko) a v mém BMku byl příjem dost mizerný. Měl jsem model 2016 (už i s DAB rádiem), a někde jsem se tehdy dočetl, že s tím měly tyto modely větší problém, ale nevím. Bohužel v Brně ČRa multiplex zatím nefunguje, takže se zas musím spolehnout na analog :D

o...pořád na mě sky-x působí hodně rozporuplně. Zajímalo by mě srovnání s G150 na ktorou půjde asi G122 brzo odemknout.

Zdravím přátelé,nesundával prosím vás někdo tu hnusnou podložku pod rámeček SPZ na předu?Chtěl jsem zkusit,jak by to vypadalo,kdyby byla SPZ přímo na masce bez rámečku,ale ouha ta ohavnost je tam nanýtovana.Má s tím někdo zkušenost prosím?

Zdravím přátelé,nesundával prosím vás někdo tu hnusnou podložku pod rámeček SPZ na předu?Chtěl jsem zkusit,jak by to vypadalo,kdyby byla SPZ přímo na masce bez rámečku,ale ouha ta ohavnost je tam nanýtovana.Má s tím někdo zkušenost prosím?
Na to se chystám taky, už jsem si koupil speciální 3M suchý zip, kterým tam pak RZ připevním. Takže jsem volal do servisu a říkali, že tam rámečky nenýtují (naštěstí), ale šroubují.

Jsou v masce nějaký otvory od rámečku? Kdybys sundal spz kompletně, je gril bez známky nějakých držáku spz? Jak to cca vypadá? Chci ji taky přesunou pod masku...

Jsou v masce nějaký otvory od rámečku? Kdybys sundal spz kompletně, je gril bez známky nějakých držáku spz? Jak to cca vypadá? Chci ji taky přesunou pod masku...
Zůstanou tam jenom právě ty dva otvory po tom bazmeku,ale ty jsem chtěl překrýt SPZ.Pod masku to nechci,to je nejlepší způsob tu značku ztratit.

Back